Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lloyd's ninjamecha 71757

De LEGO set 71757 is een ninjamecha waarmee kinderen vanaf 4 jaar hun bouwvaardigheden kunnen ontwikkelen.
De set bevat een verstelbare speelgoedmecha met een cockpit, 2 grote zwaarden en 2 minifiguren.
Met interactieve bouwinstructies en de mogelijkheid om eigen modellen te bouwen, stimuleert deze set de creativiteit en fantasie van kinderen.
Het displaymodel is een blikvanger en kan worden neergezet wanneer er niet mee wordt gespeeld.
Deze set is zowel leuk voor jonge bouwers als volwassenen.

Waar is LEGO Lloyd's ninjamecha 71757 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 6.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 14.919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
71757
lego insiders punten icoon
75
punten

Lloyd's ninjamecha (71757) is een fantastische LEGO set waarmee kinderen vanaf 4 jaar hun bouwvaardigheden kunnen ontwikkelen. In deze set vind je een verstelbare speelgoedmecha met een gave cockpit waarin de ninja ten strijde trekt, 2 stoere grote zwaarden en 2 minifiguren.

Dit is een LEGO startset die jonge kinderen stimuleert om te bouwen. Elk zakje stenen in de doos bevat een model en een personage om te bouwen, waardoor de actie direct kan beginnen. Inclusief een startsteen met daarop een deel van de basis om snel te bouwen. Met deze ninjaspeelset kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun creativiteit stap voor stap ontwikkelen.

De speelset bevat interactieve, digitale bouwinstructies om de bouwervaring nog leuker te maken voor kleine bouwers. Deze is beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Kinderen kunnen de zoom- en draaifuncties gebruiken om het model te visualiseren tijdens het bouwen. Ze kunnen hun voortgang op elk moment opslaan in de app.

Met deze LEGO set kunnen kinderen alle ninja-avonturen beleven die ze willen! De verstelbare speelgoedmecha van Lloyd is perfect voor allerlei ninja-gevechten en zorgt voor urenlang speelplezier. Boa Destructor met zijn lange speer en Lloyd met zijn zwaard staan klaar om de strijd aan te gaan. Welke ninja wint deze keer?

Lloyd's ninjamecha is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om naar te kijken. Het displaymodel is ca. 11 cm hoog en het ideale formaat om in de kinderkamer neer te zetten wanneer er even niet mee wordt gespeeld. Het is een echte blikvanger!

Deze LEGO set is niet alleen een must-have voor jonge bouwers, maar ook voor volwassenen die goede herinneringen hebben aan het bouwen met LEGO stenen. De set is snel te bouwen en de simpele instructies met afbeeldingen nemen kinderen stap voor stap mee door het bouwproces.

Met deze LEGO set worden kinderen gestimuleerd om te bouwen en spelenderwijs hun bouwvaardigheden te ontwikkelen. En het beste van alles? Met LEGO bouwstenen worden kinderen uitgedaagd om op creatieve wijze hun eigen modellen te bouwen. Zo kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en hun creativiteit op een leuke manier ontwikkelen.

De LEGO bouwstenen worden al meer dan 60 jaar op dezelfde manier gemaakt, waardoor ze consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Of je nu een ninja bent of niet, met LEGO bouwstenen sta je altijd in veilige handen. Ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

In deze LEGO set vind je alles wat je nodig hebt om te bouwen en te spelen. Het is een leuke verrassing voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt urenlang speelplezier voor het hele gezin. Jonge bouwers kunnen met deze set de wereld van NINJAGO ontdekken en hun eigen avonturen beleven. Schaf deze set snel aan en beleef een onvergetelijk avontuur met Lloyd's ninjamecha!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.49 (10-10-2023) € 14.90 (02-07-2024) € 8.68

Ook aanbevolen:

foto van lego set70594

Belegering van de vuurtoren

foto van lego set70645

Cole - Drakenmeester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.