Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jay en Nya’s racewagen EVO 71776

De LEGO set 71776 is Jay en Nya's racewagen EVO van LEGO Ninjago.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en bevat een gepantserde raceauto met schieters en een afneembaar vlieggedeelte, plus de helikopter van de slangen.
De set bevat vier minifiguren en biedt de mogelijkheid om spannende ninjaduels na te spelen.
Kinderen kunnen een verzamelvaandel verdienen door de tegenstanders te verslaan.
De set bevat interactieve bouwinstructies in de LEGO Bouwinstructies app.
Daarnaast zijn er nog andere verzamelvaandels te verdienen in andere Ninjago sets.
De set bevat 536 onderdelen van topkwaliteit en voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
De speelgoedauto is gemakkelijk mee te nemen en ideaal om onderweg mee te spelen.
Deze spannende en uitdagende set prikkelt de fantasie van kinderen en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die de avonturen van Ninjago City willen herbeleven.

Waar is LEGO Jay en Nya’s racewagen EVO 71776 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
536
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71776
lego insiders punten icoon
375
punten

Niets brengt spanning en avontuur in het spel van kinderen zoals Jay en Nya's racewagen EVO (71776) van LEGO. Deze set is ontworpen voor jongeren vanaf 7 jaar die willen genieten van de opwindende avonturen van NINJAGO® City. Dit stoere ninjaspeelgoed bevat een coole gepantserde raceauto met twee schieters en een afneembaar vlieggedeelte, plus de helikopter van de slangen met ronddraaiende messen, waarmee kinderen allerlei spannende ninjaduels kunnen naspelen.

Ninjahelden tegen slangenkrijgers
Deze indrukwekkende bouwset bevat vier minifiguren, namelijk Jay met een zwaard, Nya met een speer, Cobra Mechanica met een zwaard en Boa Destructor. Nieuw vanaf januari 2022: als kinderen de tegenstanders van de ninja's weten te verslaan en hun missie tot een goed einde brengen, ontvangen ze een verzamelvaandel als beloning. De uitdaging om de Ninjahelden te helpen om de slangenkrijgers te verslaan en zo hun verzamelvaandel te verdienen, maakt deze set nog aantrekkelijker voor jongeren.

Een digitale ervaring voor enthousiaste LEGO® bouwers
Als kers op de taart bevat deze stoere set interactieve, digitale bouwinstructies om de bouwervaring nog leuker te maken. Deze staan in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Kinderen kunnen de zoom- en draaifuncties gebruiken om het model te visualiseren tijdens het bouwen en hun voortgang opslaan in de app. Dit digitale element tilt het bouwproces voor kinderen naar een hoger niveau en maakt het nog leuker om de set te bouwen en ermee te spelen.

Nog meer beloningen
Naast het verzamelvaandel beloont LEGO kinderen met nog zeven andere verzamelvaandels. Deze zijn te verdienen in andere LEGO® NINJAGO® sets, waaronder de Ninjadojo tempel (71767), Kai's vuurdraak EVO (71762) en de Ninja ultra-combomecha (71765).

Topkwaliteit en veiligheid gegarandeerd
Met 536 onderdelen om te bouwen, kunnen creatieve kinderen van 7 en ouder zelfstandig bouwen en allerlei spannende confrontaties naspelen met hun helden in de hoofdrol. De LEGO® blokjes worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De stenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus ouders hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid van hun kinderen tijdens het spelen.

Ook voor onderweg
Deze speelgoedauto is ongeveer 21 cm hoog, 32 cm lang en 12 cm breed. Ninjafans kunnen overal spelen waar ze willen. De set is gemakkelijk mee te nemen en ideaal om onderweg mee te spelen.

Kortom, Jay en Nya's racewagen EVO (71776) is een spannende en uitdagende set die de fantasie van kinderen vanaf 7 jaar zeker zal prikkelen. Het is ook een geweldige set voor volwassenen die de avonturen van NINJAGO® City willen herbeleven. Als je kinderen wilt verrassen met een stoere en coole LEGO® NINJAGO® speelset, dan is Jay en Nya's racewagen EVO (71776) de perfecte keuze. Bestel deze set vandaag nog en ga op een onvergetelijk Ninja-avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.99 (13-07-2022) € 49.99 (13-07-2022) € 49.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set71752

Ninja sub-speeder

foto van lego set71778

Nya’s drakenkracht Spinjitzu Drift

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.