Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nya’s drakenkracht Spinjitzu Drift 71778

Nya's drakenkracht Spinjitzu Drift (71778) is een LEGO set die je uitdaagt om een echte ninja te worden. Met deze spinner kun je samen met Nya avonturen beleven en hindernissen trotseren. Verzamel drakenkrachtelementen en word een meesterlijke ninja. Met de LEGO Builder app krijg je een leuke digitale ervaring en kun je je bouwvoortgang bijhouden. Deze speelset is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is perfect als cadeau. Bestel vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Nya’s drakenkracht Spinjitzu Drift 71778 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71778
lego insiders punten icoon
75
punten

Wil jij een echte ninja worden en je Spinjitzuvaardigheden verbeteren? Dan is Nya's drakenkracht Spinjitzu Drift (71778) de perfecte LEGO set voor jou! Deze gave spinner is geschikt voor ninjafans van 6 jaar en ouder en laat jou samen met Nya op avontuur gaan. Met de kracht van drakenenergie kan Nya de hindernisbaan met waterelementen trotseren en haar Spinjitzuvaardigheden naar een hoger niveau tillen. En het beste van alles? Je kunt het helemaal alleen doen of met je vrienden!

Stap in de wereld van Spinjitzu en help Nya om haar ninja skills te ontwikkelen. Plaats drakenkracht Nya in de spinner en duw haar vooruit. Kijk hoe ze met volle vaart over het water schiet en de waterobstakels ontwijkt. Maar pas op, er ligt een gevaarlijke Imperium Droid op de loer! Deze slechterik heeft een staf vast en zal er alles aan doen om Nya tegen te houden. Versla hem en grijp snel de gouden drakenenergiekern uit de schaal. Deze krachtige kern geeft Nya extra kracht en helpt haar om een meesterlijke ninja te worden. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog vier andere drakenkrachtelementen in verschillende kleuren die je kunt verzamelen in andere NINJAGO® sets. Bouw een hele collectie en word de ultieme Spinjitzu meester!

Maar dat is nog niet alles. Met deze LEGO set krijg je ook een leuke digitale ervaring voor jou en je kind. Download de LEGO Builder app en laat je begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai de modellen in 3D, bewaar je sets en houd je voortgang bij. Het is de perfecte manier om nog meer plezier te beleven aan het bouwen van LEGO sets!

Nya's drakenkracht Spinjitzu Drift (71778) is niet zomaar een spinner, het is een speelgoed dat je echt uitdaagt en je fantasie prikkelt. Met de stevige constructie en de realistische details, zoals de exclusieve drakenelementen en de gouden drakenenergiekern, is deze set niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om naar te kijken. Het draaiende speelgoed zorgt voor urenlang vermaak en de gouden drakenenergiekern in de kom is een ware ninjaprijs die je moet zien te bemachtigen.

Deze 57-delige speelset is ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag of gewoon zomaar tussendoor. En met de afmetingen van ca. 5 cm hoog, 7 cm lang en 9 cm breed, is de spinner ook perfect om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje.

En wees gerust, de kwaliteit van LEGO is gegarandeerd. LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt en zijn bekend om hun duurzaamheid en eenvoudige montage. De bouwstenen voldoen ook aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je bent altijd in veilige handen.

Maak je LEGO NINJAGO® avonturen compleet met de andere sets uit de serie. Ontdek Kai's drakenkracht Spinjitzu Flip (71777) en Lloyd's drakenkracht Spinjitzu Spin (71779). Met deze sets kun je nog meer uitdagingen aangaan en je ninja skills verder ontwikkelen.

Word een echte Spinjitzu meester met Nya's drakenkracht Spinjitzu Drift (71778). Bestel vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70635

Jay - Spinjitzumeester

foto van lego set5007960

Kai

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.