Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lloyd’s drakenkracht Spinjitzu Spin 71779

Wil je je Spinjitzuvaardigheden verbeteren? Dan is LEGO set 71779, Lloyd's drakenkracht Spinjitzu Spin, perfect voor jou! Oefen urenlang met drakenkracht Lloyd en navigeer hem door een hindernisbaan in het Grote Bos. Versla obstakels en de Imperium Droid om de gouden drakenenergiekern te grijpen. Deze set bevat ook een groen drakenkrachtelement en een digitale bouwavontuur via de LEGO Builder app. Geschikt voor ninjafans van 6 jaar en ouder. Neem de spinner overal mee naartoe en voeg nog meer spannende ninja-avonturen toe aan je collectie. Bestel nu en ga op avontuur met drakenkracht Lloyd!

Waar is LEGO Lloyd’s drakenkracht Spinjitzu Spin 71779 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
56
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71779
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je een fan van LEGO Ninjago en wil je graag je Spinjitzuvaardigheden verbeteren? Dan is de LEGO set 71779, Lloyd's drakenkracht Spinjitzu Spin, perfect voor jou! Met deze set kun je urenlang oefenen om drakenkracht Lloyd te laten navigeren door een spannende hindernisbaan in het Grote Bos. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Help een echte ninja Spinjitzuvaardigheden te ontwikkelen! Plaats drakenkracht Lloyd in de spinner en draai eraan om te zien hoe hij als een echte wervelwind rondtolt. Maar pas op voor de scherpe obstakels en de gevaarlijke Imperium Droid die je moet verslaan. Je doel is om de gouden drakenenergiekern uit de schaal te grijpen en zo de ultieme overwinning te behalen. Met de set ontvang je ook een groen drakenkrachtelement en kun je nog vier andere kleuren verzamelen in verschillende NINJAGO sets.

Maar dat is nog niet alles! Naast het bouwen en spelen met deze geweldige LEGO set kun je ook genieten van een leuke digitale ervaring. Download de LEGO Builder app en laat jezelf en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Met de app kun je inzoomen en modellen draaien in 3D, sets opslaan en je voortgang bijhouden. Het is de perfecte aanvulling op je LEGO speelervaring.

De set bevat 56 onderdelen en wordt geleverd met een minifiguur van drakenkracht Lloyd en een figuur van een Imperium Droid. Deze spinner is speciaal ontworpen voor ninjafans van 6 jaar en ouder. Met zijn coole groene drakenkrachtelementen en gave tricks zal deze set je zeker urenlang speelplezier bezorgen.

En het beste van alles is dat deze set perfect is om overal mee naartoe te nemen. Met afmetingen van ca. 5 cm hoog, 8 cm lang en 17 cm breed past hij gemakkelijk in je tas of rugzak. Dus of je nu bij vriendjes of vriendinnetjes gaat spelen of gewoon thuis wilt genieten van je LEGO avonturen, deze spinner is altijd klaar voor actie.

NINJAGO fans zullen ook blij zijn te weten dat er nog twee andere sets met drakenkracht Spinjitzu zijn: Kai's drakenkracht Spinjitzu Flip (71777) en Nya's drakenkracht Spinjitzu Drift (71778). Voeg deze toe aan je collectie en beleef nog meer spannende ninja-avonturen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van LEGO stenen. Ze worden al meer dan 60 jaar gemaakt om telkens weer eenvoudig in elkaar te zetten. Bovendien voldoen LEGO bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je kunt altijd met een gerust hart spelen.

Kortom, met LEGO set 71779, Lloyd's drakenkracht Spinjitzu Spin, beleef je eindeloos speelplezier en ontwikkel je je Spinjitzuvaardigheden als een echte ninja. Wacht niet langer en voeg deze geweldige set toe aan je LEGO collectie. Bestel nu en ga op een avontuurlijke reis met drakenkracht Lloyd!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70666

De Gouden Draak

foto van lego set71800

Nya’s Waterdraak EVO

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.