Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai's Ninja racewagen EVO 71780

De LEGO set 71780 is Kai's Ninja racewagen EVO, een spannende bouwset van LEGO NINJAGO.
Met een indrukwekkende gouden vleugelspoiler en een cockpit die open kan, kan de auto worden omgebouwd van een terreinwagen naar een straatracer.
De set bevat een minifiguur van Kai met 2 gouden katana's.
Kinderen kunnen ook een leuke digitale ervaring hebben met de LEGO Builder app.
De set is onderdeel van de LEGO NINJAGO collectie en kinderen van 6 jaar en ouder kunnen er allerlei avonturen mee beleven.
De speelgoedauto is ca.
5 cm hoog, 14 cm lang en 10 cm breed.
Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Kai's Ninja racewagen EVO 71780 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
94
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71780
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de spannende wereld van ninja's met Kai's Ninja racewagen EVO! Deze bouwset van LEGO® NINJAGO® is het perfecte cadeau voor ninjafans van 6 jaar en ouder die willen genieten van urenlang creatief speelplezier. Met deze set beleef je de actie van straatraces en terreinwagens zoals nooit tevoren!

Deze roodkleurige ninja-auto is uitgerust met een indrukwekkende gouden vleugelspoiler aan de achterkant en heeft een cockpit die open kan. Je kunt hem ook ombouwen van een terreinwagen naar een straatracer door de 4 wielen te wisselen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de coolste avonturen door de straten van NINJAGO City.

De set wordt compleet geleverd met een fantastische minifiguur van Kai, bewapend met 2 gouden katana's. Hij past perfect in de cockpit en laat de auto eenvoudig besturen. Beleef de actie van achter het stuur en geef Kai de opdracht om te racen!

Maar dat is nog niet alles - deze bouwset biedt een leuke digitale ervaring voor kinderen en LEGO® fans. Download de LEGO Builder app voor een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij. Zo bouw je nog sneller en met nog meer plezier!

Naast Kai's Ninja racewagen EVO zijn er nog tal van andere sets uit de LEGO® NINJAGO® collectie om te ontdekken en te verzamelen! Bouw bijvoorbeeld Lloyd's Mech Battle EVO, Cole's Aardedraak EVO, Jay's Bliksemstraaljager EVO en nog veel meer.

Met deze 94-delige set kunnen kinderen van 6 jaar en ouder niet alleen bouwen, maar ook allerlei avonturen beleven. Speel alleen, met vrienden of organiseer een racewedstrijd! De speelgoedauto is ca. 5 cm hoog, 14 cm lang en 10 cm breed - de perfecte grootte voor ninjastunts en -trucs.

Geef deze set cadeau als verrassing, voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Laat je vrienden zien dat jij de beste ninja bent door deze stoere racewagen te bouwen. Bovendien zijn LEGO® stenen al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. Je bent dus verzekerd van topkwaliteit.

Veiligheid staat voorop bij LEGO® en daarom voldoen de bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun jij ongestoord genieten van jouw LEGO® avontuur zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Kortom, met Kai's Ninja racewagen EVO kunnen kinderen en volwassenen genieten van uren creatief speelplezier. Bouw hem, race ermee en beleef de coolste avonturen - samen met Kai en zijn gouden katana's. Word de beste ninja van NINJAGO City! Bestel nu en beleef de ninja actie zoals nooit tevoren.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (04-07-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 9.16

Ook aanbevolen:

foto van lego set70686

Spinjitzu Burst - Kai

foto van lego set70744

Airjitzu Wrayth Flyer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.