Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zane's IJsdraak 71786

Breng de ninja-actie naar de slaapkamer met LEGO NINJAGO Zane's IJsdraak! Deze verstelbare ijsdraak kan ook worden omgebouwd tot een drakenstrijder.
Met 5 minifiguren, elk met hun eigen wapens en tempel, en de LEGO Builder app voor eenvoudig bouwen.
Voeg deze set toe aan de verzameling van je kind en laat ze genieten van uren speelplezier.
Met LEGO kies je voor kwaliteit en veiligheid.

Waar is LEGO Zane's IJsdraak 71786 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 81.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
973
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71786
lego insiders punten icoon
750
punten

Breng het ijskoude gevecht naar de slaapkamer van jouw kind met de LEGO® NINJAGO® Zane's IJsdraak (71786) speelset! Deze set is een must-have voor kinderen van 10 jaar en ouder die houden van avontuurlijke rollenspellen met hun ninjahelden. Bouw samen met je kind een verstelbare ijsdraak met 6 poten, een lange staart, hoorns en vleugels met gouden zwaarden. Maar wacht, deze ijsdraak is niet zomaar een draak. Je kunt deze namelijk ook ombouwen tot een verstelbare drakenstrijder die op 2 benen staat en een groot gouden zwaard in zijn handen heeft. Dubbel zoveel speelplezier dus!

Maar wat is een goede speelset zonder de juiste minifiguren? Daar hebben wij aan gedacht! Deze set bevat 5 minifiguren, namelijk Zane en Pixal. Deze helden zijn uitgerust met hun eigen zwaard om de strijd aan te gaan tegen de schurken Bottenridder, Bottenstrijder en Bottenkoning. Elk van deze schurken heeft hun eigen groene bottenstrijderswapen en hun eigen tempel gemaakt van LEGO stenen. Laat de strijd beginnen!

En dat is nog niet alles, want met de LEGO Builder app wordt het bouwen van deze set nog gemakkelijker. Deze app begeleidt jou en je kind op een eenvoudige en intuïtieve manier tijdens het bouwen. Zoom in en draai de modellen in 3D om alle details te bekijken en sla de voortgang van de bouw op zodat je deze later weer kunt oppakken.

Maar dat is nog niet alles. Maak de avonturen van je kind nog spannender met andere sets uit de LEGO® NINJAGO® collectie, zoals Nya's Waterdraak EVO, Lloyd's Mech Battle EVO en Kai's Mech Rider EVO. Geef dit 973-delige ninjaspeelgoed cadeau aan een kind van 10 jaar of ouder en laat hem of haar genieten van urenlang speelplezier.

Als je kiest voor LEGO, kies je voor kwaliteit. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar op dezelfde manier gemaakt zodat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. En natuurlijk worden alle LEGO® bouwstenen onderworpen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, zodat jouw kind altijd in veilige handen is met LEGO speelgoed.

Kortom, de LEGO® NINJAGO® Zane's IJsdraak (71786) speelset is een fantastische toevoeging aan de collectie van jouw kind. Geef hem of haar een nieuwe bouwervaring en laat hem of haar genieten van spannende ninja-actie in de slaapkamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.00 (25-05-2023) € 81.95 (31-07-2023) € 75.71

Ook aanbevolen:

foto van lego set71732

Epische Strijd set - Jay tegen Serpentine

foto van lego set70675

Katana 4x4

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.