Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve ninja opbergdoos 71787

De LEGO NINJAGO Creatieve ninja opbergdoos (71787) is de perfecte speelset voor ninjafans van 5 jaar en ouder.
Het bevat drie gebouwen, een hindernisbaan, wapenkamer, ninja-auto en ninjamotor.
Er zijn zes minifiguren en 530 onderdelen om creatief te bouwen.
Met de LEGO Builder app begeleidt de set bij het bouwen en opruimen.
Het is een geweldig cadeau voor kinderen en voldoet aan hoge veiligheidsnormen.
Bestel nu en ga op avontuur met deze spannende ninjaset!

Waar is LEGO Creatieve ninja opbergdoos 71787 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 59.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
530
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71787
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom bij de LEGO® NINJAGO® Creatieve ninja opbergdoos (71787)! De perfecte speelset voor alle ninjafans van 5 jaar en ouder. Hiermee train je je favoriete ninja's en beleef je urenlang speelplezier vol actie. Deze set bevat alles wat je nodig hebt: drie gebouwen, een hindernisbaan met drie interactieve gedeelten, een wapenkamer met wapens, een ninja-auto en een ninjamotor.

En dat is nog niet alles! Bij deze speelset krijg je ook maar liefst zes minifiguren. Dit zijn Nya, Kai, Meester Wu, vrouwelijke en mannelijke leerlingen en Bottenjager, allemaal bewapend. Voor het eerst wordt een NINJAGO set geleverd in een opbergdoos om kinderen te inspireren hun verbeeldingskracht te gebruiken en hun eigen gebouwen en voertuigen te bouwen. Het is ook een ideale manier om snel en gemakkelijk op te ruimen.

Met 530 onderdelen om creatief bouwen te stimuleren, zullen kinderen eindeloos plezier beleven aan de creatie van hun eigen ninja-avonturen. Daarbij worden ze geholpen door de LEGO Builder app. Deze app begeleidt jou en je kind tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

Maar er is meer! De set bevat ook een hindernisbaan met drie interactieve gedeelten: twee draaiende boksballen, een bewapende, draaiende trainingsdummy en houten stapstenen. Laat de ninja's en hun leerlingen trainen en verbeteren met deze uitdagende hindernisbaan!

De NINJAGO® Creatieve ninja opbergdoos is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te bouwen. De opbergdoos kan worden gebruikt als handige oplossing om snel op te ruimen. Het is een perfecte manier om ervoor te zorgen dat de kinderkamer netjes blijft en de LEGO® stukjes georganiseerd blijven.

Bekijk ook Cole's Aardedraak EVO (71782), Kai's Mech Rider EVO (71783), Jay's Bliksemstraaljager EVO (71784) en andere sets uit de LEGO® NINJAGO® collectie en creëer je eigen unieke ninja wereld!

De LEGO® NINJAGO® Creatieve ninja opbergdoos is een geweldig cadeau voor een verjaardag of gewoon zomaar tussendoor voor kinderen van 5 jaar en ouder. Laat ze hun eigen ninjaverhalen bouwen en spelen. De dojo is ca. 16 cm hoog, 17 cm breed en 6 cm diep. Kinderen kunnen hem in hun slaapkamer neerzetten wanneer ze er even niet mee spelen.

Bij LEGO® staan kwaliteit en veiligheid voorop. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. Daar hoef je echt geen ninja voor te zijn! LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen en zijn dus altijd in veilige handen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO® NINJAGO® Creatieve ninja opbergdoos en ga mee op dit spannende ninjaverhaal! Let's go, ninja!

Keywords: LEGO, NINJAGO, creatieve ninja opbergdoos, speelset, minifiguren, hindernisbaan, opbergdoos, ninja, voertuig, gebouwen, wapens, training, LEGO builder app, bouwen, veiligheid, kwaliteit, bouwstenen, verjaardagscadeau, speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 41.95 (04-07-2023) € 59.99 (18-05-2023) € 50.22

Ook aanbevolen:

foto van lego set71704

Kai Fighter

foto van lego set70633

Kai - Spinjitzumeester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.