Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lloyds Ninja motor 71788

De LEGO set 71788, Lloyds Ninja motor, is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar om te leren bouwen en verhalen te vertellen.
Het bevat een ninjamotor en een bottentempel om avonturen na te spelen.
De set komt met de LEGO Builder app voor een digitale bouwervaring.
Kinderen kunnen hun creativiteit en verbeelding gebruiken met deze duurzame speelset.
Het is gemakkelijk om mee te nemen en ouders kunnen samen met hun kinderen bouwen en spelen.
De LEGO stenen zijn consistent in elkaar te zetten en voldoen aan veiligheidsnormen.
Ontdek nu de geweldige LEGO set 71788!

Waar is LEGO Lloyds Ninja motor 71788 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
64
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71788
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in de fantasiewereld van NINJAGO®! Met LEGO® NINJAGO® Lloyds Ninja motor (71788) wordt elke dag een avontuur. Deze LEGO set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar om hen te leren bouwen en verhalen vertellen. Deze set daagt kinderen uit om creatief te zijn en hun verbeeldingskracht te gebruiken.

Deze geweldige set bevat een supercoole ninjamotor en een bottentempel om talloze leuke avonturen na te spelen. Ook zijn er 2 minifiguren van Jay en Bottenbewaker inbegrepen, zodat kinderen sneller in actie kunnen komen. Elk zakje stenen in de doos bevat een model en een personage, waardoor de actie direct kan beginnen. Bouwen en spelen was nog nooit zo leuk!

Maak kennis met de LEGO® Builder app, een digitale ervaring voor jonge LEGO bouwers. De app begeleidt jou en je kind tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij. Met deze app kun je de set gemakkelijk in elkaar zetten en binnen no-time starten met spelen.

Deze LEGO NINJAGO motorspeelset is perfect om kinderen te leren bouwen. De set bevat een startsteen met daarop een deel van de basis om het model snel te bouwen. Het is ontzettend leuk voor beginners en leert kinderen hoe ze makkelijk en snel hun eigen creaties kunnen maken.

Met deze duurzame LEGO speelset kunnen kinderen eindeloos spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Na een succesvolle bouwervaring kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om verhalen te bedenken over Lloyd op zijn motor en zijn tegenstander, de Bottenbewaker.

Kinderen kunnen hun avonturen nog leuker maken met de bottentempel gemaakt van LEGO stenen met een gouden wapen en een geheime schieter die schijven afvuurt. Kinderen kunnen hun creativiteit en verbeelding gebruiken om te bepalen wat er verder gebeurt met deze set.

Het is gemakkelijk om deze set mee te nemen naar een speelafspraak. Lloyds Ninja motor is ca. 4 cm hoog zodat kinderen er thuis mee kunnen spelen of hem kunnen meenemen naar een speelafspraak.

De LEGO® Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen sets opslaan, hun voortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen in 3D draaien tijdens het bouwen. Dit helpt kinderen om hun verbeeldingskracht te verbeteren en helpt bij het ontwikkelen van hun ruimtelijk inzicht.

Kinderen zullen genieten van het ontdekken van bouwen met LEGO® stenen met deze 4+ speelsets. Bovendien kunnen ouders en de rest van het gezin gezellig samen bouwen en spelen.

De LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. Daar hoef je echt geen ninja voor te zijn! Ook zijn LEGO® bouwstenen veilig voor kinderen omdat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Wacht niet langer en leef je uit met deze geweldige LEGO set! Met LEGO® NINJAGO® Lloyds Ninja motor (71788) kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten. Spelen en bouwen was nog nooit zo leuk!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (04-07-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 9.16

Ook aanbevolen:

foto van lego set70754

ElectroMech

foto van lego set70590

Airjitzu Arena

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.