Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Imperium drakenjagerhond 71790

Stap in het NINJAGO-universum met Lego set 71790 en beleef avonturen uit de tv-serie Dragons Rising. Deze set bevat het indrukwekkende monster Imperium drakenjagerhond en drie minifiguren. Met verstelbare onderdelen en een bouw-app is deze speelset perfect voor alle LEGO fans. Bestel nu en ervaar eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Imperium drakenjagerhond 71790 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
198
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71790
lego insiders punten icoon
157
punten

Ben je klaar voor een avontuur in het NINJAGO-universum? Met de Lego set 71790 kan je urenlang gewaagde confrontaties uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen. Deze set bevat een angstaanjagend monster genaamd de Imperium drakenjagerhond, samen met drie minifiguren. Het Photac-beest is nieuw in juni 2023 en heeft een verstelbare kop, staart en poten, evenals indrukwekkende klauwen en stekels. Durf jij het aan?

In deze Lego set vind je niet alleen het coole monster, maar ook drie minifiguren: Lloyd en Jay, twee dappere ninjastrijders met elk twee katana's, en de machtige Imperium klauwgeneraal met een groot zwaard. En alsof dat nog niet genoeg is, kan de klauwgeneraal zelfs op de rug van het Photac-beest rijden dankzij het zadel. Bereid je voor op spannende gevechten en verken het NINJAGO-universum met deze epische speelset vol actie en avontuur.

Maar er is nog meer! Met de LEGO Builder app kan je een leuke digitale ervaring beleven. Laat de app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Je kan inzoomen en modellen draaien in 3D, sets opslaan en je voortgang bijhouden. Het is een geweldige manier om creatief bezig te zijn en je bouwvaardigheden te ontwikkelen.

Deze Lego set is perfect voor alle LEGO fans, zowel jongeren als volwassenen. Met de Imperium drakenjagerhond (71790) speelset kan je avonturen uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen. Het bevat 198 delen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voordat je je onderdompelt in de spannende verhalen van goed versus kwaad in NINJAGO City, kan je genieten van het bouwproces en je creativiteit de vrije loop laten.

Met het Photac-beest dat ongeveer 10 cm hoog, 20 cm lang en 13 cm breed is, kan je deze set overal mee naartoe nemen. Of je nu thuis speelt, bij vrienden op bezoek bent of op vakantie gaat, het avontuur wacht altijd op je. En dankzij de hoge kwaliteit van LEGO stenen kan je er zeker van zijn dat deze set eenvoudig in elkaar te zetten is en lang meegaat.

Naast de Imperium drakenjagerhond (71790) speelset zijn er nog andere geweldige sets die je kan ontdekken in het LEGO NINJAGO-assortiment. Verken Sora's transformerende mecharacemotor (71792), Lloyd en Arins ninjateammecha (71794) en nog veel meer. Kies je favoriete sets en beleef altijd nieuwe avonturen in het NINJAGO-universum.

Met LEGO bouwstenen ben je altijd in veilige handen. Ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken tijdens het bouwen en spelen. Ontdek de wereld van NINJAGO met Lego set 71790 en laat je verbeelding de vrije loop. Durf jij de confrontatie aan met de Imperium drakenjagerhond? Bestel nu jouw set en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006058

NINJAGO® Visual Dictionary – New Edition

foto van lego set71779

Lloyd’s drakenkracht Spinjitzu Spin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.