Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sora’s transformerende mecharacemotor 71792

Betreed de spannende wereld van NINJAGO met de Sora's transformerende mecharacemotor! Deze bouwset bevat een verstelbare mecha en een opgevoerde ninjamotor met gouden zwaarden en noppenschieters. Ga de strijd aan met de gevaarlijke drakenjager Rapton en ontdek wie de strijd zal winnen, met behulp van 3 minifiguren en een schattige draak baby genaamd Riyu. Met de LEGO Builder app wordt bouwen interactiever en leuker. Ontdek de andere geweldige LEGO NINJAGO sets en bouw je eigen NINJAGO wereld. Geschikt voor ninjafans vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Sora’s transformerende mecharacemotor 71792 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
384
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71792
lego insiders punten icoon
360
punten

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de spannende wereld van NINJAGO®? Met de Sora's transformerende mecharacemotor (71792) speelset kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun favoriete actiescènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen. Deze geweldige bouwset bevat een verstelbare mecha die eenvoudig kan worden omgetoverd tot een opgevoerde ninjamotor met gouden zwaarden en 2 noppenschieters.

Stap in de schoenen van ninjaleerlingen Arin en Sora en ga de strijd aan met de gevaarlijke drakenjager Rapton. Deze speelset is inclusief 3 minifiguren: Arin met een katana en een enterhaak, Sora met 2 katana's en Rapton met zijn angstaanjagende Imperium zwaard op zijn zweefvoertuig met 2 noppenschieters. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een schattige draak baby genaamd Riyu, waarmee kinderen spannende avonturen kunnen beleven. Ga samen met de ninjaleerlingen en Rapton op jacht naar Riyu en ontdek wie de strijd zal winnen!

Met deze speelset beleven kinderen urenlang speelplezier met hun favoriete ninjahelden. Bouw de mecha en de motor volgens de eenvoudige bouwinstructies en laat je fantasie de vrije loop. Transformeer de mecha in een supersnelle ninjamotor en race door de straten van NINJAGO City. Gebruik de gouden zwaarden en noppenschieters om vijanden te verslaan en de stad te beschermen tegen het kwaad. Met deze set kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en de wereld van NINJAGO tot leven brengen.

Maar dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen en hun ouders een leuke digitale ervaring beleven. Laat de app jou en je kind begeleiden tijdens het bouwen van de mecha en de motor. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij. Zo wordt bouwen nog leuker en interactiever!

De Sora's transformerende mecharacemotor (71792) speelset is slechts een van de vele geweldige LEGO NINJAGO sets. Ontdek ook de Heatwave transformerende lavadraak (71793), Lloyd en Arins ninjateammecha (71794) en andere sets in het LEGO NINJAGO assortiment. Verzamel ze allemaal en bouw je eigen NINJAGO wereld.

Deze speelset bevat 384-delige en is geschikt voor enthousiaste ninjafans vanaf 8 jaar. De mecha is ongeveer 19 cm hoog, 11 cm lang en 16 cm breed. Dit maakt het een perfect cadeau voor een verjaardag of zomaar tussendoor.

Bij LEGO staat veiligheid voorop. De LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. Bovendien voldoen LEGO bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken tijdens het bouwen en spelen.

Ben jij klaar om de wereld van NINJAGO te betreden? Bestel nu de Sora's transformerende mecharacemotor (71792) speelset en bouw je eigen avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70668

Jay's Storm Fighter

foto van lego set5007964

Lloyd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.