Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heatwave transformerende lavadraak 71793

De LEGO set 71793 is een speelset voor Ninjago-fans vanaf 8 jaar. Het bevat een transformerende lavadraak en 5 minifiguren. Met de bijgeleverde accessoires en de LEGO Builder app kan je een digitale ervaring beleven. De draak kan van vreedzaam naar aanvalsmodus overschakelen en heeft een schietende borst. Met deze set kan je eindeloos bouwen, spelen en avonturen beleven in de wereld van Ninjago. Bestel nu voor urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Heatwave transformerende lavadraak 71793 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
479
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71793
lego insiders punten icoon
397
punten

Ben jij een Ninjago-fan vanaf 8 jaar? Dan is de nieuwe Heatwave transformerende lavadraak (71793) speelset echt iets voor jou! Met deze set kun je al jouw favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen. De set bevat een gloednieuwe draak met 2 standen. In de vreedzame modus staat hij majestueus, maar als je hem ondersteboven keert, schakelt hij over naar de aanvalsmodus en kan hij een paars drakenkrachtelement uit zijn borst schieten. Hoe cool is dat?

En dat is nog niet alles! Deze speelset zit boordevol minifiguren en coole accessoires. Je krijgt maar liefst 5 minifiguren: Kai en Lloyd, elk met 2 katana's, Wyldfyre met haar vuurbalvuist, een Imperium klauwjager met een Imperium zwaard en Lord Ras met een gouden hamer en een hovercraft. Daarnaast zijn er nog 4 drakenkrachtelementen in verschillende kleuren en 3 drakenenergiekernen om te verzamelen in andere NINJAGO sets. Zo kun je je Ninjago-collectie steeds verder uitbreiden!

Maar dat is niet het enige wat deze set zo bijzonder maakt. Met de LEGO Builder app kun je een leuke digitale ervaring beleven. Laat de app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Je kunt inzoomen en de modellen in 3D draaien, sets bewaren en je voortgang bijhouden. Zo wordt bouwen met LEGO nog leuker en interactiever!

Maar laten we het nu even hebben over die geweldige draak. De Heatwave transformerende lavadraak is een speelgoedninjadraak waar enthousiaste ninjafans vanaf 8 jaar helemaal weg van zullen zijn. Je kunt de draak ondersteboven keren om hem van de vreedzame stand naar de aanvalsstand te laten overschakelen en het paarse drakenkrachtelement uit zijn borst te laten schieten. Dat is pas echt ninja-actie!

Maar daar houdt het niet op. Lord Ras kan de strijd in vliegen op een hovercraft. Als hij wordt geraakt door het drakenkrachtelement, kan hij snel ronddraaien of het element grijpen. Zo wordt de strijd nog intenser en spannender! En wil je nog meer ninja-actie? Ontdek dan ook Sora's transformerende mecharacemotor (71792), Lloyd en Arins ninjateammecha (71794) en andere sets in het LEGO Ninjago assortiment. Met al deze sets kun je eindeloos bouwen, spelen en avonturen beleven!

Deze speelset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om neer te zetten. De transformerende draak is ongeveer 18 cm hoog, 29 cm lang en 15 cm breed. Hij zal vol trots pronken in de slaapkamer van ieder kind!

En wees gerust, met LEGO stenen zit je altijd goed. Ze worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer eenvoudig in elkaar te zetten zijn. En natuurlijk voldoen de LEGO bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je kunt er altijd op vertrouwen dat je in veilige handen bent.

Dus waar wacht je nog op? Ga de uitdaging aan en verken de wereld van NINJAGO met deze geweldige Heatwave transformerende lavadraak speelset! Met de spannende scènes uit de tv-serie Dragons Rising kun je jouw ninjavaardigheden tonen en misschien wel de volgende ninja-meester worden. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met LEGO NINJAGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70620

NINJAGO® City

foto van lego set71799

NINJAGO® stadsmarkten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.