Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lloyd en Arins ninjateammecha 71794

Ben jij een ninja in training? Speel dan de spannende trainings- en actiescènes uit NINJAGO na met LEGO set 71794! Deze set bevat verstelbare mecha van ninja Lloyd en zijn leerling Arin, die gecombineerd kunnen worden tot één grotere mecha. Met vijf minifiguren en de LEGO Builder app wordt dit een avontuurlijk speelplezier voor kinderen vanaf 9 jaar. Bestel nu en word de ultieme ninja-held!

Waar is LEGO Lloyd en Arins ninjateammecha 71794 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
764
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71794
lego insiders punten icoon
637
punten

Ben jij een ware ninja in training? Speel dan spannende trainings- en actiescènes uit de tv-serie NINJAGO® Dragons Rising na met de LEGO set 71794! Deze gloednieuwe bouwset zit boordevol avontuur en actie en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Met deze set word jij de ultieme meester van de ninja's!

De set bevat de verstelbare mecha van ninjameester Lloyd en zijn leerling Arin. Deze twee ninja's kunnen zelfs worden gecombineerd tot één grotere mecha die klaar is voor de strijd. Hoe cool is dat? Met de LEGO set 71794 word jij de grootste ninja-held ooit!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens vijf minifiguren bij deze set! Ninjameester Lloyd heeft twee katana's, terwijl zijn ninjaleerling Arin twee katana's en een enterhaak heeft. Ze kunnen het opnemen tegen het gemene trio van Rapton met een Imperium zwaard, een Imperium gardecommandant met een staf en een Imperium klauwgeneraal met een Imperium zwaard. Bereid je voor op geweldige confrontaties met deze minifiguren en laat je ninja-skills zien!

Maar dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app word jij de ultieme bouw-expert. Deze app begeleidt jou en je kind tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij. Zo maak jij de meest indrukwekkende creaties!

De LEGO set 71794 is een unieke speelset met maar liefst twee mecha. Hiermee kunnen ninjafans vanaf 9 jaar trainings- en actiescènes uit de tv-serie NINJAGO® Dragons Rising naspelen. De set bevat ook vijf minifiguren, waaronder ninjameester Lloyd en zijn leerling Arin. Daarnaast kunnen kinderen voor de allereerste keer twee verstelbare mecha combineren tot één grotere strijdmecha. Het bouwproces van deze 764-delige speelset zorgt voor urenlang speelplezier.

Naast de LEGO set 71794 zijn er nog andere sets in het LEGO® NINJAGO® assortiment die zorgen voor nog meer ninja-actie. Ontdek bijvoorbeeld Sora's transformerende mecha racemotor (71792) en de Tempel van de drakenenergiekernen (71795). Zo kan jij je eigen NINJAGO wereld bouwen en volop genieten van het avontuur!

En weet je wat zo handig is? Deze LEGO set kan ook gewoon neergezet worden als pronkstuk in je kamer. De gecombineerde mecha is ongeveer 28 cm hoog en zal zeker de show stelen. Zo kun je altijd genieten van jouw ninja-creatie, zelfs als je even niet aan het spelen bent.

Met de LEGO Builder app haal je een nieuwe bouwervaring in huis. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden van LEGO. Deze topkwaliteit bouwstenen staan garant voor urenlang speelplezier. En weet je wat het beste nieuws is? LEGO stenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je bent altijd in veilige handen.

Wacht niet langer en word de ultieme ninja-held met de LEGO set 71794. Deze speelset is ideaal als verjaardagscadeau of gewoon als tussendoortje. Bestel hem nu en beleef de spannendste avonturen in de wereld van NINJAGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70681

Spinjitzu Slam - Lloyd

foto van lego set70755

Jungle aanvalsvoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.