Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tempel van de drakenenergiekernen 71795

Ga op avontuur in het betoverende Wereldbos met LEGO set 71795 - Tempel van de drakenenergiekernen! Deze speelset bevat een indrukwekkende tempel, 6 minifiguren en geheime vallen. Bouw de tempel met behulp van de LEGO Builder app en beleef een interactieve ervaring. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Bestel nu!

Waar is LEGO Tempel van de drakenenergiekernen 71795 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1029
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71795
lego insiders punten icoon
712
punten

Op avontuur in het betoverende Wereldbos met LEGO set 71795 - Tempel van de drakenenergiekernen!

Voor kinderen vanaf 8 jaar die gek zijn op avontuur en fantasie is er nu de geweldige Tempel van de drakenenergiekernen (71795) speelset. Ga mee op reis in het betoverende Wereldbos en beleef belangrijke scènes uit de spannende tv-serie NINJAGO® Dragons Rising. Deze set bestaat uit een indrukwekkende tempel met maar liefst 4 verdiepingen en een magische boom eromheen. Maar pas op, de tempel zit vol met coole vallen! Van vallende boomstammen tot een neerstortend balkon en een omvallend standbeeld, deze speelset zorgt voor eindeloos speelplezier.

De Tempel van de drakenenergiekernen speelset zit boordevol actie en bevat 6 minifiguren: Cole, Kai en Nya, elk met 2 gouden katana's, de Geest van de Tempel met een groot gouden zwaard, Lord Ras met zijn gouden hamer en keizerin Beatrix met haar krachtige Imperium zwaard. Deze personages willen allemaal de drakenenergiekern bemachtigen die zich vlakbij de top van de tempel bevindt. Durf jij het gevecht aan?

Maar dat is nog niet alles! Deze speelset biedt ook een leuke digitale ervaring voor LEGO® bouwers. Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai de modellen in 3D, bewaar je sets en houd je voortgang bij. Zo wordt het bouwen van de Tempel van de drakenenergiekernen nog leuker en interactiever!

Wat maakt deze speelset nu zo geweldig? Hier zijn de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

- NINJAGO® tempel: Kinderen vanaf 8 jaar kunnen een belangrijke scène uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met deze indrukwekkende tempel.

- 6 minifiguren: Cole, Kai en Nya, elk met 2 gouden katana's, de Geest van de Tempel met een groot gouden zwaard, Lord Ras met een gouden hamer en keizerin Beatrix met haar krachtige Imperium zwaard.

- Geheime vallen: De tempel zit vol met verborgen valstrikken, zoals vallende boomstammen, een neerstortend balkon, een omvallend standbeeld en vallende rotsblokken in de bibliotheek. Pas op voor de verrassingen!

- Ultieme prijs: De tempel bevat ook een drakenenergiekern waar de personages om strijden. Dit is een leuk verzamelobject voor enthousiaste NINJAGO® fans.

- LEGO® cadeau-idee: Deze bouwset met 1029 onderdelen is een perfect cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder. Het biedt niet alleen een leuke bouw- en speelervaring, maar kan ook gegeven worden voor een verjaardag of tijdens de feestdagen.

- Displaymodel: De Tempel van de drakenenergiekernen is ca. 42 cm hoog, 35 cm breed en 20 cm diep. Het is niet alleen een geweldige speelset, maar ook een fraaie blikvanger wanneer er even niet mee gespeeld wordt.

- Een nieuwe bouwervaring: De LEGO® Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen sets opslaan, hun voortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen in 3D draaien tijdens het bouwen. Zo wordt het bouwproces nog interactiever en spannender!

- Topkwaliteit: LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt met de hoogste kwaliteit, zodat ze elke keer weer gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Bouwen met LEGO® is altijd een feest!

- Veiligheid gegarandeerd: LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt met een gerust hart bouwen en spelen.

Kortom, met de Tempel van de drakenenergiekernen speelset heb je eindeloos speelplezier en een geweldige bouwervaring. Ga op avontuur in het betoverende Wereldbos en beleef de spannende scènes uit de tv-serie NINJAGO® Dragons Rising. Verzamel de drakenenergiekern en laat je fantasie de vrije loop. Bestel deze fantastische speelset nu en creëer je eigen NINJAGO® avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71732

Epische Strijd set - Jay tegen Serpentine

foto van lego set70646

Jay - Drakenmeester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.