Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elementdraak vs. de mecha van de keizerin 71796

Maak kennis met LEGO set 71796: Elementdraak vs. de mecha van de keizerin. Deze set bevat een krachtige draak, een verstelbare mecha en 6 minifiguren, waaronder Jay, Sora en Zane. Verzamel drakenkrachtelementen en gouden drakenenergiekernen om je collectie compleet te maken. Met de LEGO Builder app krijg je een leuke digitale ervaring tijdens het bouwen. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd. Beleef een onvergetelijk avontuur in de wereld van NINJAGO!

Waar is LEGO Elementdraak vs. de mecha van de keizerin 71796 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1038
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71796
lego insiders punten icoon
787
punten

Stap in de wereld van NINJAGO® Dragons Rising met de epische Elementdraak vs. de mecha van de keizerin (setnummer 71796) van LEGO®! Deze set is perfect voor ninjafans vanaf 9 jaar en bevat alles wat je nodig hebt om spannende avonturen uit de tv-serie na te spelen.

In deze set vind je de machtige draak Jiro, die nog indrukwekkender wordt wanneer je de gouden zwaardvleugels en noppenschieters van het vliegtuigje toevoegt. Maar let op, want de keizerin heeft haar verstelbare gouden mecha en het krachtige MegaQuake-wapen klaar staan om de strijd aan te gaan!

Met 6 minifiguren, waaronder Jay, Sora en Zane, heb je genoeg helden om het op te nemen tegen de slechteriken. Jay, Sora en Zane hebben elk 2 gouden katana's, perfect om Lord Ras met zijn hamer, keizerin Beatrix met haar Imperium zwaard en de Imperium bewaker met zijn staf te verslaan.

Maar dat is nog niet alles! Er is ook een geel drakenkrachtelement dat de ninja's en keizerin Beatrix strijden om te bemachtigen. Verzamel nog 4 drakenkrachtelementen in verschillende kleuren en 4 gouden drakenenergiekernen in andere NINJAGO sets om je verzameling compleet te maken!

De Elementdraak vs. de mecha van de keizerin biedt niet alleen uren speelplezier, maar ook een leuke digitale ervaring met de LEGO Builder app. Deze app begeleidt jou en je kind tijdens het bouwen met eenvoudige en intuïtieve instructies. Zoom in en draai de modellen in 3D, bewaar je sets en houd je voortgang bij.

Deze set met 1038 onderdelen is een geweldig cadeau-idee voor kinderen van 9 jaar en ouder. Perfect voor een verjaardag of de feestdagen! En wanneer er even geen confrontaties worden nagespeeld, ziet draak Jiro er ook cool uit als decoratie in een kinderkamer.

Met LEGO® ben je verzekerd van topkwaliteit. De stenen zijn al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. En uiteraard voldoen LEGO® bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je kunt met een gerust hart spelen en bouwen.

Stap in de wereld van NINJAGO® Dragons Rising en beleef een onvergetelijk avontuur met de Elementdraak vs. de mecha van de keizerin (setnummer 71796) van LEGO®! Verzamel alle krachtelementen, versla de slechteriken en red de wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70755

Jungle aanvalsvoertuig

foto van lego set71783

Kai’s Mech Rider EVO

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.