Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NINJAGO® stadsmarkten 71799

Ontdek de bruisende wereld van LEGO NINJAGO met de LEGO NINJAGO stadsmarkten bouwset (71799)! Deze set bestaat uit het grootste NINJAGO model ooit, met 4 verdiepingen vol met winkels, restaurants, kantoren en appartementen. Ook bevat de set een kabelbaan, lift, boot, brug en doorspoelbaar toilet. Daarnaast krijg je maar liefst 21 minifiguren en biedt de set een leuke digitale ervaring met de LEGO Builder app. Geschikt voor zowel kinderen als volwassen LEGO verzamelaars. Nu verkrijgbaar!

Waar is LEGO NINJAGO® stadsmarkten 71799 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
6163
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
21
lego set nummer icoon
71799
lego insiders punten icoon
2775
punten

Welkom in de bruisende wereld van LEGO® NINJAGO®! Ben jij een verzamelaar van 14 jaar of ouder en wil je de unieke sfeer van de ninjastad van dichtbij ervaren? Dan is de LEGO NINJAGO stadsmarkten (71799) bouwset echt iets voor jou! Dit is het grootste NINJAGO model ooit, bestaande uit maar liefst 4 verdiepingen vol met winkels, restaurants, kantoren en appartementen. Maar dat is nog niet alles, want deze set bevat ook een kabelbaan, een lift, een boot, een brug en zelfs een doorspoelbaar toilet!

Deze set is de ultieme NINJAGO ervaring! Er is voor elke NINJAGO fan wel iets te vinden in deze geweldige set. Wat dacht je van een bakkerij, een smederij, een kruidenier, de Borg winkel, marktkraampjes, een foodcourt op het dak en zelfs een karaokeclub met een pooltafel en podium? En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens 21 minifiguren bij deze set! Veel van deze minifiguren zijn nooit eerder uitgebracht en zijn favorieten van fans. Hiermee kunnen kinderen actiescènes uit de spannende tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen.

Maar dat is nog niet alles wat deze set te bieden heeft. Hij biedt namelijk ook een leuke digitale ervaring voor LEGO bouwers. Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Met de app kun je inzoomen en modellen in 3D draaien, sets bewaren en je voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen nog leuker en interactiever!

Deze set is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO verzamelaars. Het is een uitgebreide NINJAGO City set die je kunt gebruiken om actiescènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising na te spelen. Maar je kunt de set ook gewoon vol trots op een mooi plekje neerzetten. Daarnaast krijg je maar liefst 21 minifiguren bij deze set, waaronder smid Kai, stadse Sora, stadse Arin, detective Zane, Hounddog McBrag, Gayle Gossip, Chamille, Miss Demeanor en Dareth. Deze minifiguren zorgen voor eindeloos speelplezier en rollenspellen.

Het NINJAGO City model bestaat uit 4 verdiepingen vol plezier. Je vindt er winkels, restaurants, kantoren en appartementen. Van een bakkerij tot een smederij, van een kruidenier tot de Borg winkel, deze set heeft het allemaal. Bovendien is er ook nog een karaokeclub en een foodcourt op het dak! Om de ninja's te helpen rond te reizen in het NINJAGO City model, vind je er ook een kabelbaan met 2 stations, een lift en een boot. Zo zijn ze altijd onderweg en kunnen ze de stad verkennen.

Deze set is niet zomaar een cadeau, het is een LEGO cadeau! Met maar liefst 6163 onderdelen is het een prachtig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Het is geschikt voor nostalgische NINJAGO fans van alle leeftijden die graag willen genieten van een boeiende bouwervaring. Het NINJAGO City model is ca. 46 cm hoog, 51 cm breed en 25 cm diep en vormt een pronkstuk in de verzameling van elke LEGO fan.

Deze set biedt eindeloos plezier en speelmogelijkheden. Verschillende kamers kunnen worden verwijderd om aparte speelmodellen te vormen. En als je nog meer actie wilt, kun je de set combineren met de NINJAGO stadstuinen (71741) set. Zo creëer je je eigen NINJAGO wereld vol avontuur.

Bouwen met LEGO is altijd een geweldige ervaring en met deze set wordt het nog leuker. De LEGO Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen sets opslaan, hun voortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen in 3D draaien tijdens het bouwen. Deze nieuwe bouwervaring zorgt voor extra plezier en creativiteit.

Met LEGO ben je altijd verzekerd van topkwaliteit. LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt zodat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. Daarnaast voldoen LEGO bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je LEGO avonturen.

Dus waar wacht je nog op? Breng de magie van de NINJAGO stadsmarkten tot leven met deze geweldige LEGO set. Verzamel alle 6216 onderdelen en bouw je eigen NINJAGO wereld vol avontuur. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon graag wilt bouwen, deze set is perfect voor jou. Bestel hem nu en begin met bouwen aan je LEGO avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70723

Thunder Raider

foto van lego set70596

Samurai X grottenchaos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.