Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nya’s Waterdraak EVO 71800

De LEGO set 71800, Nya's Waterdraak EVO, is een spannende bouwset voor ninjafans vanaf 6 jaar.
Met een verstelbare draak met wapenstaart en een zadel voor Nya, kunnen kinderen meeslepende avonturen beleven.
De set bevat ook drie minifiguren met indrukwekkende wapens en een verzamelvaandel als beloning.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen het model visualiseren en spelenderwijs leren bouwen.
De waterdraak is draagbaar en stimuleert de creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen.
Bestel nu en begin aan jouw nieuwe ninja missie!

Waar is LEGO Nya’s Waterdraak EVO 71800 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
173
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71800
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een ninjafan en op zoek naar een spannende uitdaging? Dan is Nya’s Waterdraak EVO van LEGO (set 71800) iets voor jou! Met deze speelset kunnen kinderen vanaf 6 jaar meeslepende avonturen beleven en hun fantasie de vrije loop laten gaan. De set bevat een indrukwekkende draak met verstelbare kop, kaak, poten en vleugels, en een staart die kan worden gebruikt als wapen. Bovendien heeft de draak een zadel waarin Nya kan zitten en kan hij worden geüpgraded met gouden elementen om nog groter en sterker te worden.

De set bevat ook drie minifiguren: Nya, Lloyd en de Bottenbewaker, elk voorzien van indrukwekkende wapens. Samen met hun ninjahelden moeten kinderen vechten tegen het kwaad en hun missie volbrengen. Als beloning voor hun overwinning ontvangen ze een verzamelvaandel voor Vrijgevigheid, dat aan de draak kan worden bevestigd.

En dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app kunnen jonge bouwers hun model draaien, erop inzoomen en het visualiseren. Dit begeleide bouwproces helpt kinderen om hun creatie tot leven te brengen op een tablet of smartphone. Zo krijgen ze het gevoel dat ze iets bereikt hebben en leren ze spelenderwijs hoe ze moeten bouwen.

Deze waterdraak is niet alleen leuk om thuis mee te spelen, maar ook ideaal om mee te nemen onderweg. Hij is ongeveer 13 cm hoog en past gemakkelijk in een tas. Zo kunnen ninjafans overal waar ze maar willen avonturen beleven en zich laten meeslepen in hun fantasiewereld.

De bouwset bevat in totaal 173 stukjes en is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het is een geweldige manier om kinderen te stimuleren in hun creativiteit en hen te helpen bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden. Bovendien zijn LEGO stenen al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. En wees gerust, LEGO bouwstenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen zodat kinderen veilig kunnen spelen.

Naast Nya’s Waterdraak EVO zijn er nog talloze andere sets uit de LEGO NINJAGO collectie waarmee kinderen nog meer ninja-avonturen kunnen beleven. Denk bijvoorbeeld aan Kai's Ninja racewagen EVO (71780), Lloyd's Mech Battle EVO (71781), Jay's Bliksemstraaljager EVO (71784) en vele andere sets.

Kortom, ben jij klaar voor actie en avontuur? Laat dan je creativiteit de vrije loop met Nya’s Waterdraak EVO van LEGO! Bestel nu en begin vandaag nog aan jouw nieuwe ninja missie.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (18-05-2023) € 19.99 (19-05-2023) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set70748

Titanium draak

foto van lego set5008108

Bag Tag Arin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.