Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arins rijzende drakenaanval 71803

De LEGO set 71803 biedt een episch avontuur in de spannende wereld van NINJAGO. Met Arin, de rijzende draak, en de Wolvenmasker strijder kun je epische gevechten uitvechten. Bouw de draak op en lanceer een spectaculaire aanval met de gouden staart. Met de LEGO Builder app kun je eenvoudig en intuïtief bouwen. Bestel nu en beleef geweldige avonturen in NINJAGO® Dragons Rising!

Waar is LEGO Arins rijzende drakenaanval 71803 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
27
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71803
lego insiders punten icoon
65
punten

Hé jij daar! Ben jij klaar voor een episch avontuur met LEGO set 71803? Laat je fantasie de vrije loop en duik in de spannende wereld van NINJAGO® Dragons Rising. Deze set is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en biedt urenlang bouw- en speelplezier.

Stap in de schoenen van Arin, de rijzende draak, en beleef de meeslepende scènes uit seizoen 2 van de geliefde NINJAGO tv-serie. Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een stoere Wolvenmasker strijder, die zijn eigen zwaard hanteert. Samen kunnen ze epische confrontaties en spannende gevechten uitvechten.

Wat deze set echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om een ongelooflijke drakenslag te simuleren. Bouw de draak op en sla op de gouden staart om een spectaculaire aanval te lanceren! Zie hoe de draak zich in de strijd stort en maak gebruik van zijn verstelbare bek om het felgroene drakenkrachtelement te bemachtigen. Spannend toch?

Maar de avonturen stoppen niet bij deze set. Het LEGO NINJAGO assortiment biedt nog veel meer adembenemende bouwmogelijkheden. Denk aan mecha's, voertuigen en tempels die je kunt toevoegen aan jouw collectie. Zo kan je jouw favoriete scènes uit de tv-serie tot leven brengen en je eigen avonturen bedenken.

En er is meer goed nieuws! Dankzij de LEGO Builder app kan je deze modellen eenvoudig en intuïtief bouwen. Zowel jij als je kind kunnen genieten van dit leuke en leerzame bouwavontuur. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe mogelijkheden met de app.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van NINJAGO en beleef een onvergetelijk avontuur vol actie en spanning. Vergeet niet dat deze set een geweldig cadeau is voor jong en oud. Het is de perfecte kans om jouw bouwvaardigheden te verbeteren en je helden tot leven te brengen.

Bestel LEGO set 71803 nu en maak je klaar voor geweldige avonturen in NINJAGO® Dragons Rising!

Laatste update: 2024-01-11 21:52:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70622

Woestijnstrijders

foto van lego set71795

Tempel van de drakenenergiekernen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.