Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arins strijdmecha 71804

Help de ninjahelden om hun drakenvrienden te redden met LEGO set 71804 Arins Strijdmecha. Inclusief verstelbare mechafiguur, zweefvliegtuig, bouwbare kristallen grot en minifiguren. Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en bevordert fijne motoriek en creativiteit. Ook geschikt voor volwassenen om te bouwen en te verzamelen. Combineer met andere LEGO NINJAGO sets voor eindeloos speelplezier. Bestel vandaag nog en beleef avonturen met de ninjahelden!

Waar is LEGO Arins strijdmecha 71804 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
104
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71804
lego insiders punten icoon
104
punten

Met de lego set "Arins strijdmecha" kunnen jonge bouwers vanaf 4 jaar hun ninjahelden helpen om hun drakenvrienden te redden! Deze spannende set is gebaseerd op seizoen 2 van de populaire tv-serie NINJAGO Dragons Rising en bevat alles wat je nodig hebt om je eigen avonturen te bouwen.

De set bevat twee minifiguren: Arin, gewapend met een katana, en de Wolvenmasker strijder, die een zwaard hanteert. Maar dat is nog niet alles - Arin past perfect in de verstelbare mechafiguur, die is uitgerust met een groot zwaard en een draaiend mes. De Wolvenmasker strijder kan zijn zweefvliegtuig besturen, dat is voorzien van verstelbare vleugels, een schijfschieter en twee speren.

Alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook een bouwbare kristallen grot - een geheime schuilplaats voor de drakenvrienden van de ninjahelden. In de grot vind je de Hamer van Verbrijzeling en een wapenrek met twee gouden katana's. Alles wat je nodig hebt om jezelf te bewapenen voor de strijd!

Wat deze set echt speciaal maakt, is dat hij is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar oud. LEGO begrijpt dat jonge bouwers soms een beetje hulp nodig hebben om te beginnen, daarom bevat deze set een startsteen. Deze gedeeltelijk gebouwde basis stelt kinderen in staat om snel en vol vertrouwen te beginnen met bouwen. Zo kunnen ze meteen aan de slag met het redden van de draken!

Het bouwen van de Arins strijdmecha is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het stimuleert de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en creativiteit van kinderen. Bovendien kunnen ze spelenderwijs hun fantasie en rollenspelvaardigheden ontwikkelen terwijl ze de avonturen van hun favoriete ninjahelden naspelen.

Maar deze set is niet alleen voor kinderen - ook volwassenen kunnen genieten van het bouwen en verzamelen van LEGO sets. Met het ninjaspeelgoed Arins strijdmecha breng je jeugdherinneringen tot leven en heb je tegelijkertijd een uniek stukje decoratie voor in huis.

En alsof het bouwen nog niet genoeg is, kun je de Arins strijdmecha ook combineren met andere LEGO NINJAGO sets om je eigen speelwereld te creëren. Verbind de verschillende avonturen en laat je fantasie de vrije loop. Met LEGO zijn de mogelijkheden eindeloos!

Dus, waar wacht je nog op? Duik in de wereld van de ninjahelden en bouw je eigen avontuur met de Arins strijdmecha! Red de draken, versla de vijanden en laat je verbeelding de vrije loop. Bestel deze fantastische LEGO set vandaag nog en beleef urenlang speelplezier voor jong en oud.

Laatste update: 2024-01-11 22:18:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70751

Tempel van Airjitzu

foto van lego set71805

Jay's mecha strijdpakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.