Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jay's mecha strijdpakket 71805

Ga met Jay op avontuur in het NINJAGO mecha strijdpakket (71805) uit de tv-serie. De set bevat een verstelbare mechafiguur van Jay, 4 andere minifiguren, wapens en accessoires. Bouw met de LEGO Builder app en stimuleer de fijne motoriek en verbeeldingskracht van je kind. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Jay's mecha strijdpakket 71805 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
78
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71805
lego insiders punten icoon
65
punten

Pak je ninja vaardigheden en ga mee op avontuur met Jay's mecha strijdpakket (71805) uit de spannende NINJAGO® Dragons Rising tv-serie! Dit bouwspeelgoed is speciaal ontworpen voor stoere jongens en meisjes vanaf 6 jaar en zit boordevol actie.

Het hoogtepunt van deze set is de indrukwekkende mechafiguur van Jay, de bliksemsnelle ninja. Met zijn verstelbare armen, benen en borst kan hij elke vijand te lijf gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, houdt hij ook nog eens een groot gouden zwaard vast waarmee hij zijn tegenstanders kan verslaan. Voor de aanval heeft hij 2 schieters waarmee hij noppen kan afvuren. Dat wordt een episch gevecht!

Maar Jay is niet alleen in zijn strijd tegen het kwaad. Hij wordt vergezeld door 4 andere NINJAGO minifiguren, waaronder Meester Lloyd met zijn 2 gouden katana's. Samen staan ze sterk tegenover de gevreesde Wolvenmasker klauwstrijder, die lange klauwen aan elke hand heeft, en de Wolvenmasker bewaker, die een kruisboog in zijn handen houdt. De strijd kan beginnen!

Deze set is slechts een klein onderdeel van het uitgebreide LEGO® NINJAGO assortiment. Naast Jay's mecha strijdpakket zijn er nog vele andere bouwsets verkrijgbaar met draken, voertuigen en tempels. Met al deze sets kunnen fans hun eigen avonturen bedenken en naspelen met hun favoriete ninja helden.

En het beste van alles is dat je met behulp van de LEGO Builder app samen met je kind de sets kunt bouwen. De app begeleidt je stap voor stap door het bouwproces en maakt het nog leuker en eenvoudiger. Zoom in en draai de modellen in 3D, sla je voortgang op en blijf op de hoogte van je bouwavontuur. Het bouwen wordt een ware beleving!

Met Jay's mecha strijdpakket haal je niet alleen een geweldige speelervaring in huis, maar ook een educatieve. Door het bouwen van de set worden de fijne motoriek en de concentratie van je kind gestimuleerd. Bovendien bevordert het spelen met LEGO® NINJAGO de creativiteit en de verbeeldingskracht van je kind.

Dus waar wacht je nog op? Koop nu Jay's mecha strijdpakket uit seizoen 2 van de NINJAGO Dragons Rising tv-serie en beleef urenlang speelplezier. Word een ninja en versla samen met Jay en zijn vrienden de slechteriken. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen spannende avonturen. Bestel nu en maak je LEGO® NINJAGO collectie compleet!

Laatste update: 2024-01-11 22:23:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70667

Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane

foto van lego set70736

Aanval van de Morro Draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.