Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sora's elementaire techmecha 71807

Betreed de wereld van NINJAGO® Dragons Rising met Sora's elementaire techmecha (setnummer 71807)! Deze coole mecha is aanpasbaar en kan worden gecombineerd met andere sets. Inclusief twee minifiguren en kan worden gebouwd met de LEGO® Builder app. Start vandaag nog met bouwen en voeg ook Cole's aardemecha (71806) en Kai's vuurmecha (71808) toe voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Sora's elementaire techmecha 71807 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
209
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71807
lego insiders punten icoon
130
punten

Stap in de spannende wereld van NINJAGO® Dragons Rising met de geweldige Sora's elementaire techmecha (setnummer 71807)! Deze te gekke mecha stelt jongens en meisjes vanaf 7 jaar in staat om de avonturen uit seizoen 2 van de tv-serie na te spelen.

Deze coole techmecha is voorzien van verstelbare armen en benen. Dit betekent dat je de mecha in alle richtingen kunt draaien! Zo kun je elke gewenste houding aannemen tijdens het spelen. Maar dat is nog niet alles! De mecha is uitgerust met een gigantisch zwaard en een draaiend zaagblad. Niet te vergeten de cockpit, waarin je een ninjaminifiguur kunt plaatsen. Zo kun je Sora zelf achter het stuur plaatsen en hem besturen tijdens de spannende avonturen.

Deze techmecha is niet zomaar een standaard bouwpakket. Nee, deze mecha is uniek aanpasbaar! Wat betekent dat? Nou, de benen, armen en borst van Sora's mecha kunnen worden losgemaakt en gecombineerd met onderdelen van maar liefst 2 andere mecha. Stel je voor wat voor geweldige mix je kunt maken met Cole's elementaire aardemecha (setnummer 71806) en Kai's elementaire vuurmecha (setnummer 71808)! Deze sets zijn apart verkrijgbaar, dus je kunt ze allemaal verzamelen en de ultieme mecha creëren.

Hoe cool is dat? Je kunt urenlang plezier beleven door onderdelen te mixen en matchen en je eigen unieke actiefiguur te maken. Word een echte mecha-meester en bepaal zelf hoe jouw techmecha eruit ziet. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek alle mogelijke combinaties!

Natuurlijk krijg je bij deze set ook 2 minifiguren. Allereerst hebben we Sora, met zijn stoere katana's. Hij is klaar om de strijd aan te gaan! Daarnaast hebben we de Wolvenmasker klauwstrijder, die je kunt inzetten om het tegen Sora op te nemen. Beleef spannende gevechten en laat je strategische vaardigheden zien. Wie zal er winnen: de ninja of de klauwstrijder?

Maar dat is nog niet alles! Deze set kan ook gebouwd worden met behulp van de LEGO® Builder app. Deze app begeleidt jou en je kind op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Geen gedoe met ingewikkelde bouwinstructies, maar een interactieve ervaring die het bouwen nog leuker maakt!

Ben jij klaar om de wereld van NINJAGO® Dragons Rising te betreden? Pak je bouwstenen en ga aan de slag met Sora's elementaire techmecha (setnummer 71807)! Beleef de meest epische avonturen en laat je creativiteit de vrije loop. Mix en match met de andere mecha en creëer je eigen unieke krachtpatser. Zowel jongeren als volwassenen zullen gegarandeerd genieten van deze geweldige set. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en vergeet niet om ook Cole's elementaire aardemecha (71806) en Kai's elementaire vuurmecha (71808) aan je collectie toe te voegen voor eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2024-01-11 22:08:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70658

Oni Titan

foto van lego set5007896

LEGO® NINJAGO® Notebook

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.