Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai's elementaire vuurmecha 71808

Bestel nu LEGO set 71808 en beleef avontuur met Kai's elementaire vuurmecha. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen. Bevat verstelbare armen en benen, cockpit en gouden zwaard. Combineer met andere sets voor nog meer mogelijkheden. Bouw met LEGO® Builder app. Verrijk je speelplezier en fantasie!

Waar is LEGO Kai's elementaire vuurmecha 71808 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
322
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71808
lego insiders punten icoon
195
punten

Ben jij ook zo'n fan van NINJAGO®? Dan is deze LEGO set echt iets voor jou! Met Kai's elementaire vuurmecha (setnummer 71808) kun jij nu zelf de avonturen uit seizoen 2 van NINJAGO® Dragons Rising naspelen. En het leuke is, deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar én volwassenen!

Stel je eens voor, jouw eigen mecha met verstelbare armen en benen die naar alle kanten kunnen worden gedraaid. Hoe cool is dat?! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de mecha ook nog eens een cockpit waar de ninjaminifiguur in kan zitten. Zo kun jij zelf het stuur in handen nemen en de mecha besturen in jouw spannende avonturen.

Maar dat is nog niet alles, want Kai's elementaire vuurmecha wordt geleverd met een groot gouden zwaard. Hiermee kun jij jouw rollenspelconfrontaties met de Wolvenmecha aangaan. Wie zal er winnen in deze epische strijd tussen goed en kwaad? Jij bepaalt het!

Wat deze LEGO set extra bijzonder maakt, is dat je hem helemaal kunt aanpassen naar jouw eigen wensen. De benen, armen en borst van de mecha zijn namelijk afneembaar. En als klap op de vuurpijl kunnen deze onderdelen ook nog eens worden gecombineerd met onderdelen van 2 andere mecha: Cole's elementaire aardemecha (setnummer 71806) en Sora's elementaire techmecha (setnummer 71807). Zo kun jij eindeloos plezier beleven terwijl je onderdelen mixt en matcht om jouw unieke actiefiguur te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop!

En alsof dit nog niet genoeg is, bevat deze set ook nog 4 minifiguren: Kai en Zane met katana's, Jordana met een zwaard en een Wolvenmasker strijder. Hiermee kun jij jouw eigen avonturen bedenken en tot leven brengen. Spannende gevechten, heldhaftige reddingsacties, jij bent degene die bepaalt wat er gebeurt in de wereld van NINJAGO®.

En het wordt nog leuker! Want wist je dat je deze LEGO set ook kunt bouwen met behulp van de LEGO® Builder app? Deze app begeleidt jou en je kind op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zo wordt het bouwen van de mecha een ware belevenis en kun je meteen aan de slag met spelen zodra de set in elkaar zit.

Kortom, met Kai's elementaire vuurmecha haal je niet alleen een prachtige LEGO set in huis, maar ook een wereld vol avontuur en verbeelding. Ga de strijd aan met de Wolvenmecha, ontwerp je eigen mecha en beleef eindeloos speelplezier. Bestel nu jouw LEGO set met setnummer 71808 en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2024-01-11 21:58:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70672

Cole's crossmotor

foto van lego set71798

Nya en Arins babydrakenduel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.