Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Egalt de Meesterdraak 71809

Ontdek LEGO set 71809 "Egalt de Meesterdraak" uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising seizoen 2. Bouw je eigen Meesterdraak met verstelbare poten, kop en folievleugels. Inclusief 5 minifiguren en accessoires. Bouw ook een tempel en voertuig. Bestel nu en word de held van NINJAGO!

Waar is LEGO Egalt de Meesterdraak 71809 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
532
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71809
lego insiders punten icoon
455
punten

Voor alle stoere jongens en meiden vanaf 8 jaar is er nu de geweldige LEGO set "Egalt de Meesterdraak" uit de spannende tv-serie NINJAGO® Dragons Rising seizoen 2! Deze set is het allereerste Meesterdraak speelgoed in het NINJAGO assortiment en belooft urenlang speelplezier.



Met de verstelbare poten, staart, kop en folievleugels kun je de Meesterdraak in allerlei stoere posities zetten. Hij is helemaal klaar om de NINJAGO wereld te veroveren! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Meesterdraak ook nog eens zijn eigen zwaard en een handige houder voor katana's op zijn rug. Zo is hij altijd voorbereid op elk gevecht.



Bij deze set krijg je maar liefst 5 minifiguren, namelijk ninjastrijders Lloyd, Sora en Nya. Zij staan klaar om het op te nemen tegen het gemeneduo Lord Ras en Cinder. Lloyd, Sora en Nya zijn allemaal bewapend met zwaarden, terwijl Lord Ras een hamer heeft en Cinder een zwaard. Samen zorgen ze voor spannende gevechten en leuke avonturen!



Maar dat is nog niet alles! Bij de set zit ook een kleine bouwbare boom waarin de Hamer van Verbrijzeling verstopt zit. Dit is een accessoire waar de NINJAGO personages om kunnen strijden. Daarnaast vind je ook de Gong van Verbrijzeling in de boom. Dit belooft een extra spannend element toe te voegen aan het spel.



LEGO staat bekend om haar geweldige bouwervaringen en met deze NINJAGO set is dat niet anders. Naast de Meesterdraak en de minifiguren bevat deze set ook een bouwbare tempel en een voertuig. Zo kun je je eigen NINJAGO wereld creëren en spannende rollenspellen spelen. En het beste van alles? Je kunt de set ook bouwen met behulp van de LEGO Builder app! Deze app begeleidt jou en je kind op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Bouwen was nog nooit zo leuk!



Deze LEGO set is niet zomaar een speelgoedset. Het is een uitdaging, een avontuur, een manier om creatief bezig te zijn en verhalen tot leven te brengen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk samen met je vrienden en vriendinnen de meest spannende en spectaculaire avonturen. Met Egalt de Meesterdraak ben jij de held van NINJAGO!



Bestel nu jouw LEGO set "Egalt de Meesterdraak" (71809) en stap in de wereld van NINJAGO. Beleef spannende avonturen, bouw je eigen tempels en gevechtsvoertuigen en ga de strijd aan met Lord Ras en Cinder. Durf jij het aan?

Laatste update: 2024-01-11 22:12:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71722

Skull Sorcerer‘s Kerkers

foto van lego set5008107

Bag Tag Lloyd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.