Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Young Dragon Riyu 71810

De LEGO set 71810 is een speelgoedset gebaseerd op het tweede seizoen van de NINJAGO Dragons Rising tv-show. Het bevat een model van de Jonge Draak Riyu met beweegbare vleugels en poten, een staart en een zadel. Ook zijn er 3 minifiguren inbegrepen met verschillende wapens. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken en naspelen met deze speelset. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Young Dragon Riyu 71810 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
132
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71810
lego insiders punten icoon
104
punten

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar kunnen avonturen in de lucht naspelen uit het tweede seizoen van de NINJAGO® Dragons Rising tv-show met deze set van de Jonge Draak Riyu (71810). Deze drakenset voor kinderen bevat een model van de Jonge Riyu met beweegbare vleugels en poten, een beweegbare staart en een zadel zodat minifiguren op zijn rug kunnen rijden.


Deze ninja-speelset wordt geleverd met 3 minifiguren: Arin, bewapend met een klimhaak en een katana-zwaard accessoire, Sora met een katana-zwaard accessoire, en een boosaardige Wolf Mask Warrior met een zwaard accessoire. Kinderen hebben alles wat ze nodig hebben om een ​​ninja-strijder te spelen en spannende gevechten na te spelen.


De LEGO® NINJAGO-serie van bouwbare ninja-speelgoed voor kinderen omvat mechs, voertuigen en tempels voor spannende rollenspellen. Elk gevecht kan worden gecreëerd met de LEGO Builder-app, die jou en je kind begeleidt bij een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur.



Merk: LEGO


Aanbevolen leeftijd: 6+


Setnummer: 71810


Type: Bouw- en constructiespeelgoed


Thema: NINJAGO® Dragons Rising TV Show


Aantal onderdelen: Niet gespecificeerd


Minifiguren: 3


Positie minifiguren: Arin, Sora, Wolf Mask Warrior


Accessoires: Klimhaak, katana-zwaarden, zwaard



Word een ware ninja-held met deze LEGO NINJAGO Young Dragon Riyu speelset (71810)! Beleef spannende avonturen in de lucht en speel de actiescènes uit het tweede seizoen van de NINJAGO Dragons Rising tv-show na. Deze speelset is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en zit boordevol actie en avontuur.



In deze set vind je een indrukwekkende bouwset van de Jonge Draak Riyu, met beweegbare vleugels, poten en staart. Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook 3 coole minifiguren inbegrepen: Arin, Sora en de gemene Wolf Mask Warrior. Arin is bewapend met een klimhaak en een katana-zwaard, Sora heeft een katana-zwaard en de Wolf Mask Warrior heeft een gevaarlijk uitziend zwaard.



Met de Young Dragon Riyu speelset kun je je eigen avonturen bedenken en naspelen. Kies een minifiguur om op de rug van de Jonge Draak Riyu te zetten en stuur hem de lucht in. Vlieg hoog boven de wolken, maak scherpe bochten en land zachtjes op de grond. Speel gevechtsscènes na en laat je fantasie de vrije loop!



Deze LEGO NINJAGO speelset is onderdeel van een hele serie bouwbare ninja-speelgoed voor kinderen. Naast draken vind je ook mechs, voertuigen en tempels in de NINJAGO wereld. Elke speelset kan worden gemaakt met de LEGO Builder-app, die jou en je kind begeleidt bij het bouwproces. Volg de instructies stap voor stap en zie hoe je creatie tot leven komt!



Met LEGO NINJAGO kun je eindeloos spelen en bouwen. Bedenk je eigen avonturen en neem het op tegen het kwaad met jouw favoriete ninjahelden. Gebruik je bouwkunsten en verbeelding om spannende gevechten en missies te bedenken. Verzamel alle LEGO NINJAGO-speelsets en bouw je eigen Ninjago-universum!



Ben jij klaar om een ninja-held te worden? Bestel nu de LEGO NINJAGO Young Dragon Riyu speelset (71810) en ga op avontuur in de lucht! Let op: Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Laatste update: 2024-01-31 15:30:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.