Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arin's Ninja Off-Road Buggy Car 71811

Met LEGO set 71811 kun je spannende gevechten uit seizoen 2 van de NINJAGO Dragons Rising TV-show naspelen. Deze set bevat een coole off-road buggy, minifiguren en schietende studs. Verzamel alle sets en word een echte ninja!

Waar is LEGO Arin's Ninja Off-Road Buggy Car 71811 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
267
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71811
lego insiders punten icoon
325
punten

Hey jij daar! Ben jij klaar voor een avontuur? Met LEGO set 71811 kun je spannende gevechten uit seizoen 2 van de NINJAGO® Dragons Rising TV-show naspelen. Deze te gekke set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar en bevat een coole off-road buggy in de kleur geel van Arin. De buggy heeft bewegende wielen, vering, een open cockpit waar 2 minifiguren in passen, 2 schietende studs met 6 projectielen en een grote haak aan de achterkant om boeven te vangen.



Bij deze ninja speelset krijg je ook een model van Baby Riyu en 4 NINJAGO minifiguren: Klimmer Cole met een klimhaak en een katana zwaard, Arin met een klimhaak en een katana zwaard, een Wolf Masker Klauw Strijder met klauwen en Cinder met een zwaard.



Maar dat is nog niet alles! De LEGO NINJAGO serie heeft nog veel meer bouwbare ninja speelgoedsets voor kinderen, zoals mechs, draken en tempels, zodat fans hun helden kunnen laten vechten en avonturen kunnen beleven (sets worden apart verkocht). En het beste van alles is dat je elke ninja speelset kunt maken met behulp van de LEGO Builder app. Deze app begeleidt jou en je kind bij het bouwen en zorgt voor een makkelijk en intuïtief avontuur.



Dus waar wacht je nog op? Stort je in de wereld van NINJAGO en beleef geweldige gevechten en spannende avonturen met LEGO set 71811! Verzamel alle sets en word een echte ninja!



Let op: dit is set nummer 71811. Ga de uitdaging aan en bewijs dat jij de ultieme LEGO bouwer bent!

Laatste update: 2024-01-31 15:27:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.