Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai's Ninja Climber Mech 71812

Kinderen vanaf 9 jaar kunnen opnieuw spannende gevechten in het Schaduwbos uit seizoen 2 van NINJAGO® Drakenstijgert beleven met Lego set 71812. De set bevat een verstelbare mech figuur van Kai, 4 minifiguren, en kan worden gebruikt om klimacties na te spelen of om op te hangen ter decoratie. Fans kunnen hun eigen avonturen creëren met andere sets uit de Lego Ninjago serie. Gebruik de Lego Bouwer app voor een eenvoudige bouwavontuur. Laat je fantasie de vrije loop en beleef spannende gevechten tussen goed en kwaad.

Waar is LEGO Kai's Ninja Climber Mech 71812 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
623
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71812
lego insiders punten icoon
455
punten

Jongens en meisjes vanaf 9 jaar kunnen de spannende gevechten in het Schaduwbos uit seizoen 2 van NINJAGO® Drakenstijgert met Kai's Ninja Klautermachine (set 71812) opnieuw beleven. Deze avonturenset bevat een spectaculaire mech figuur in Kai's kenmerkende rode kleur, met 2 grote ninja haken op de rug waar kinderen klimacties mee kunnen naspelen (of om op te hangen en te bewonderen na het spelen). De armen, benen, romp, hoofd en voeten van de mech figuur kunnen worden versteld, en er zijn 2 grote katana zwaard accessoires en een cockpit voor een minifiguur.


De ninja speelgoedset is inclusief 4 NINJAGO minifiguren: Klauterende Kai en Klauterende Jay, allebei met een katana zwaard accessoire, Wyldfyre met 2 vurige vuisten, en de gemene Jordana met een vliegvoertuig.


De rest van de LEGO® NINJAGO serie met bouwbare ninjaspeelgoed voor kinderen omvat draken, voertuigen en tempels, zodat fans hun eigen avonturen kunnen naspelen met hun helden (sets apart verkrijgbaar). Elk actiespeelgoed kan worden gebouwd met behulp van de LEGO Bouwer app, die jou en je kind begeleidt op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.



Leef je uit in de wereld van NINJAGO en beleef spannende gevechten met deze geweldige LEGO set 71812: Kai's Ninja Klautermachine! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je Kai, de dappere Ninja van het Vuur, helpt om het op te nemen tegen het kwaad in het mysterieuze Schaduwbos.



Met deze set wordt jouw bouwavontuur nog realistischer dankzij de spectaculaire Ninja Klautermachine. Beweeg Kai's mech met behulp van de verstelbare armen, benen, romp en zelfs het hoofd en de voeten! Kijk hoe Kai lenige klimacties uitvoert met behulp van de 2 grote ninja haken op zijn rug. Of geef de mech een stoere pose en hang hem op ter decoratie!



Wil jij Kai en zijn vrienden bijstaan in de strijd tegen het kwaad? Geen probleem! Deze set bevat maar liefst 4 NINJAGO minifiguren: Klauterende Kai, Klauterende Jay, Wyldfyre en de gemene Jordana. Bewapend met hun katana zwaarden en vurige vuisten zijn ze klaar om elke vijand te verslaan! Laat je fantasie de vrije loop en bedenk spectaculaire gevechten tussen goed en kwaad.



Maar dat is nog niet alles! De LEGO NINJAGO serie biedt een breed scala aan bouwbare ninjaspeelgoed waar je uit kunt kiezen. Bouw een machtige draak om op Kai's Ninja Klautermachine te rijden, of ga aan de slag met een indrukwekkend voertuig om het Schaduwbos te verkennen. Of kies voor een tempel waarin je geheime missies kunt uitvoeren. Met LEGO NINJAGO is er geen grens aan je fantasie!



En wist je dat je met de LEGO Bouwer app nog meer plezier kunt beleven aan het bouwen? Laat je meevoeren door een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring terwijl je stap voor stap wordt begeleid. Zoom in en draai de modellen in 3D om elk detail te zien. Bewaar je voltooide sets en houd je voortgang bij. Zo wordt bouwen met LEGO nog leuker!



Laat je verbeelding spreken en maak je klaar voor onvergetelijke avonturen in de wereld van NINJAGO met LEGO set 71812: Kai's Ninja Klautermachine. Wie zal er zegevieren in de strijd tussen goed en kwaad? De keuze is aan jou!

Laatste update: 2024-01-31 15:29:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.