Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tournament Temple City 71814

Beleef avonturen met de LEGO Ninjago Tournament Temple City (71814) set! Bouw je eigen tempelstad met pagode, brug, waterrad en meer. Inclusief 13 minifiguren en drakenspeelgoed. Laat je fantasie de vrije loop en beleef urenlang speelplezier in deze interactieve speelset vol actie en spanning!

Waar is LEGO Tournament Temple City 71814 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
3489
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
13
lego set nummer icoon
71814
lego insiders punten icoon
1625
punten

Ben jij ook een fan van de NINJAGO® Dragons Rising TV show? Dan is de spannende Tournament Temple City (71814) bouwset echt iets voor jou! Met deze avontuurlijke LEGO set kunnen jongens en meisjes vanaf 14 jaar hun eigen tempelstad bouwen, spelen en trots tentoonstellen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef urenlang plezier met deze interactieve speelset vol actie!



In deze set vind je een spectaculaire tempel die in een rotsgezicht is gebouwd. Met een 4-laagse pagode, een brug, een waterrad dat je kan draaien om de twee strijdplatforms te verplaatsen en een smidshamer, is er genoeg te ontdekken. Ook zijn er vallende rotsen die geactiveerd worden door het indrukken van een lantaarn, verborgen opslagruimte en een geheime deur. Draai de tempel om en ontdek de extra speelmogelijkheden aan de achterkant, waar je leuke verhalen kan creëren.



Deze bouwbare ninjaspeelgoedset wordt geleverd met maar liefst 13 NINJAGO minifiguren: Lloyd, Cole, Nya, Zane, Arin, Wyldfyre, Lord Ras, Jordana, Mr. Pale, Blacksmith, een Tempelwacht, Roby en Bleckt. Daarnaast bevat de set een luchtschip en een beweegbare drakenspeelgoed met zwaardvormige vleugels.



Klaar voor een episch avontuur in de Temple City? Laat je verbeelding de vrije loop en word de held van het verhaal met deze fantastische LEGO set vol spannende mogelijkheden! Verzamel al je favoriete NINJAGO personages en creëer je eigen wereld vol actie en avontuur. Mis deze unieke kans niet om de Tournament Temple City (71814) set in handen te krijgen en beleef de ultieme NINJAGO ervaring!

Laatste update: 2024-05-02 15:36:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.