Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai's brondrakenstrijd 71815

Ga samen met Kai de strijd aan met de duisternis in de LEGO NINJAGO Kai's brondrakenstrijd speelset (71815). Bouw een prachtige rode draak met beweegbare onderdelen en plaats een vuurelement in zijn bek. De set bevat ook vier minifiguren, een mysterieus bosgedeelte en een schietvoertuig. Geschikt voor bouwliefhebbers vanaf 4 jaar oud. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de ongelofelijke mogelijkheden van LEGO NINJAGO!

Waar is LEGO Kai's brondrakenstrijd 71815 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
120
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71815
lego insiders punten icoon
247
punten

Stap in de adembenemende wereld van LEGO® NINJAGO® en beleef samen met Kai een geweldige avontuurlijke strijd tegen de duisternis met de LEGO® NINJAGO® Kai's brondrakenstrijd speelset (71815). Deze ongelooflijke set is speciaal ontwikkeld voor jonge bouwkunstenaars vanaf 4 jaar oud en laat hen kennismaken met de magie van het bouwen met LEGO stenen terwijl ze het spannende NINJAGO universum verkennen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen verhaal terwijl je de rode draak naar ongekende hoogten stuurt.



Deze geweldige actiespeelgoedset bevat een prachtige rode draak die je kunt aanpassen aan je eigen wensen. Beweeg zijn kaak, kop, staart, poten en vier vleugels om hem in verschillende houdingen te zetten. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook een vuurelement in de bek van de draak plaatsen om je vijanden de stuipen op het lijf te jagen. Ga de strijd aan tegen het kwaad en laat je vechtkunsten zien!



Om Kai te helpen in zijn gevaarlijke missie, bevat deze set vier minifiguren: de dappere Klimmer Kai met zijn stoere katana, Wyldfyre met een eveneens indrukwekkende katana, een Wolvenmasker bewaker met een machtige speer en een Wolvenmasker strijder die zijn zwaard als geen ander hanteert. Maar dat is nog niet alles, want naast al deze geweldige minifiguren bevat de set ook een mysterieus bosgedeelte waarin je personages in de val kunt lokken. Wees sluw en laat je tegenstanders voor de gek houden!



Alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook een krachtig schietvoertuig dat een enorme pijl kan afvuren. Richt op je doelwit en schiet met precisie. Houd je vijanden op afstand en bescherm het NINJAGO universum tegen het kwaad. Bovendien zijn er nog drie kleine vlamelementen inbegrepen om je LEGO wereld nog realistischer te maken. Laat je eigenschappen als meesterbouwer zien en maak het meest spectaculaire NINJAGO hoofdkwartier dat je je kunt voorstellen!



Met deze LEGO® NINJAGO® set kunnen jonge bouwliefhebbers vanaf 4 jaar oud zich uitleven en hun creativiteit de vrije loop laten. Of je nu een beginnende bouwer bent of al ervaring hebt, met de startsteen in deze set kun je direct aan de slag. De startsteen is een gedeeltelijk gebouwde basis die kinderen het vertrouwen geeft om zelfstandig te gaan bouwen. Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de ongelofelijke mogelijkheden van LEGO® NINJAGO®!

Laatste update: 2024-01-11 21:46:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71801

Kai's rijzende drakenaanval

foto van lego set5008105

Bag Tag Riyu

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.