Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lloyds elementenkrachtmecha 71817

De set 71817 is de Lloyds elementenkrachtmecha uit seizoen 2 van NINJAGO® Dragons Rising. Het bevat een coole speelgoedmecha met verstelbare armen en benen, een draaibaar bovenlichaam en 2 grote katana's. Kinderen kunnen de mecha aanpassen en combineren met onderdelen van andere bouwbare mecha. De set wordt geleverd met 3 minifiguren en stimuleert de fantasie, creativiteit en bouwvaardigheden van kinderen. Het is geschikt voor zowel beginners als ervaren bouwers en is een geweldig cadeau. Koop vandaag nog en wordt de held van NINJAGO®!

Waar is LEGO Lloyds elementenkrachtmecha 71817 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
253
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71817
lego insiders punten icoon
150
punten

Beleef spannende avonturen en speel je favoriete scènes uit seizoen 2 van NINJAGO® Dragons Rising na met Lloyds elementenkrachtmecha (setnummer 71817)! Deze coole speelgoedmecha is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar en zit boordevol actie. Met verstelbare armen en benen die in alle richtingen kunnen draaien, een draaibaar bovenlichaam en maar liefst 2 grote katana's, is deze mecha klaar voor elke uitdaging die je hem geeft. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog een cockpit waar een minifiguur in kan plaatsnemen.

Maar wat deze mecha echt uniek maakt, is zijn aanpasbaarheid! Kinderen kunnen de afneembare benen, armen en borst van de mecha combineren met onderdelen van 3 andere bouwbare mecha: Cole's elementaire aardemecha (setnummer 71806), Sora's elementaire techmecha (setnummer 71807) en Kai's elementaire vuurmecha (setnummer 71808) (apart verkrijgbaar). Zo kunnen ze eindeloos experimenteren en hun eigen mechafiguur samenstellen. Mix en match de onderdelen en creëer een unieke actiefiguur die helemaal bij jou past.

Maar een avontuur is natuurlijk niet compleet zonder helden en schurken. Daarom wordt deze set geleverd met 3 minifiguren: Lloyd, Nya en Cinder. Lloyd is gewapend met een stoere katana, terwijl Nya ook een katana heeft en Cinder een zwaard draagt. Met deze minifiguren kunnen kinderen de meest spannende ninja-actieverhalen bedenken en naspelen. Help Lloyd en zijn vrienden de kwade krachten te verslaan en de wereld te redden!

De NINJAGO® Dragons Rising-serie is gebaseerd op de populaire tv-serie en is een absolute hit bij zowel jongeren als volwassenen. Met deze set kunnen fans hun eigen avonturen bedenken en de spannende momenten uit de serie herbeleven. De gedetailleerde mecha en minifiguren zorgen voor een realistische speelervaring en stimuleren de fantasie en creativiteit van kinderen. Daarnaast zijn alle LEGO® sets van uitstekende kwaliteit en staat dit merk garant voor urenlang speelplezier.

Maar deze set heeft niet alleen speelwaarde, hij is ook educatief verantwoord. Het bouwen van de mecha bevordert de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie, terwijl het bedenken van verhalen en situaties de cognitieve ontwikkeling stimuleert. Bovendien leren kinderen samenwerken en communiceren wanneer ze hun avonturen delen met vrienden of familieleden. Het is dus niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

En maak je geen zorgen, deze set is geschikt voor zowel beginners als ervaren bouwers. Dankzij de duidelijke instructies kunnen kinderen stap voor stap de mecha in elkaar zetten en worden ze uitgedaagd om hun bouwvaardigheden verder te ontwikkelen. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als beloning voor goed gedrag. Wie wil er nu geen stoere mecha om mee te spelen?

Dus verzamel je vrienden, families of mede-ninjafans en laat je fantasie de vrije loop met Lloyds elementenkrachtmecha (setnummer 71817). Beleef spannende avonturen, bouw je eigen mecha en verdedig het NINJAGO®-universum tegen het kwaad. Laat zien dat jij de kracht hebt om een echte ninja te zijn! Koop vandaag nog de set en ontdek hoe het voelt om de held van NINJAGO® te zijn.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71760

Jay's bliksemdraak EVO

foto van lego set70627

Drakensmederij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.