Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dragon Stone Shrine 71819

De LEGO NINJAGO Drakenstenen Schrijn (71819) is een spectaculaire set voor kinderen vanaf 13 jaar. Het bevat een stenen draak, een trainingsgebied, een waterval, een bibliotheek en een geheime ruimte. Met 6 NINJAGO-poppetjes kunnen kinderen spannende gevechten naspelen. De set is zowel geschikt om mee te spelen als om tentoon te stellen. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met deze adembenemende set!

Waar is LEGO Dragon Stone Shrine 71819 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1212
leeftijd icoon
13+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71819
lego insiders punten icoon
780
punten

Jongens en meisjes vanaf 13 jaar kunnen deze spectaculaire LEGO® NINJAGO® Drakenstenen Schrijn (71819) bouwen, ermee spelen en tentoonstellen. Deze avonturenset zit boordevol interactieve functies en mogelijkheden waardoor het perfect is voor urenlang speelplezier of als indrukwekkend model dat kinderen kunnen laten zien op een plank of naast hun bed.


De ninja-speelset bevat een stenen draak, een trainingsgebied dat van links naar rechts kan bewegen terwijl de personages vechten, een waterval, een kersenbloesemboom, een bibliotheek met rollen, boeken en een theeset, en een geheime ruimte die tevoorschijn komt wanneer de boeken in de bibliotheek worden geduwd.


Deze bouwset wordt geleverd met 6 NINJAGO-poppetjes: Meester Lloyd met een stafaccessoire, Meester Wu met een speeraccessoire, Nya met 2 katana-zwaaraccessoires en een paar ninjazwaardjes, Kai met 2 katana-zwaardaccessoires en een zwaardaccessoire, Euphrasia met een stafaccessoire en Heer Ras met zijn hamer. Kinderen hebben alles wat ze nodig hebben om spannende ninja-gevechten na te spelen.


Met de LEGO® NINJAGO® Drakenstenen Schrijn kunnen jonge bouwers hun eigen ninja-avonturen creëren. Ze kunnen de draak tot leven brengen en hem laten vliegen, vuurballen laten afvuren en zijn klauwen en tanden gebruiken om de vijanden van de ninja's te verslaan. Bovendien kunnen ze met de beweegbare trainingsruimte gevechten naspelen en hun ninja-vaardigheden verbeteren.


Naast de spannende speelfuncties, is deze LEGO® set ook een prachtig displaymodel. Met de gedetailleerde bouwinstructies kunnen kinderen zich volledig onderdompelen in het bouwproces en hun creativiteit de vrije loop laten. Het eindresultaat is een verbluffende drakenstenen schrijn die elke kamer zal opvrolijken en bewonderende blikken zal trekken van vrienden en familie.


De LEGO® NINJAGO® Drakenstenen Schrijn is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die een passie hebben voor bouwen en verzamelen. Deze set biedt een leuke uitdaging voor gevorderde bouwers en biedt talloze mogelijkheden voor personalisatie. Met extra LEGO® stenen kunnen volwassenen hun eigen unieke draai geven aan de schrijn en een echt meesterwerk creëren.


Als cadeau is deze LEGO® set een schot in de roos. Jongens en meisjes vanaf 13 jaar zullen dolblij zijn met de mogelijkheid om hun eigen ninja-wereld te bouwen en allerlei avonturen te beleven. Volwassen LEGO® fans zullen versteld staan van de prachtige details en het vakmanschap van deze set. Of het nu als verjaardagscadeau, kerstcadeau of gewoon als verrassing is, deze LEGO® NINJAGO® Drakenstenen Schrijn zal zeker een glimlach op het gezicht toveren van degenen die het ontvangen.


Met de LEGO® NINJAGO® Drakenstenen Schrijn kunnen jongeren en volwassenen zich onderdompelen in de spannende wereld van de ninja's. Ze kunnen hun bouwvaardigheden aanscherpen, hun creativiteit uitdagen en hun vindingrijkheid testen terwijl ze een drakenstenen schrijn bouwen die zowel fantastisch is om mee te spelen als om naar te kijken. Bovendien stimuleert het bouwen met LEGO® stenen het probleemoplossend denken en verbetert het de fijne motoriek.


Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Bestel nu de LEGO® NINJAGO® Drakenstenen Schrijn (71819) en beleef urenlang speelplezier met deze adembenemende set die helemaal van jou is!

Laatste update: 2024-01-31 15:27:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.