Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Top Gear rallyauto met app-bediening 42109

De LEGO Technic (42109) Top Gear rallyauto met app-bediening is een must-have voor elke raceliefhebber.
Met authentieke geluidseffecten en eindeloze speelmogelijkheden biedt deze set urenlang plezier voor jong en oud.
Bestel vandaag nog en beleef een spannende race-ervaring die je nooit zal vergeten!

Waar is LEGO Top Gear rallyauto met app-bediening 42109 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 8.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 139.901-08-2022

Bekijk meer Powered Up sets

aantal lego stenen icoon
463
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42109
lego insiders punten icoon
975
punten

Ben jij een echte raceautoliefhebber die altijd al de skills van The Stig uit de BBC-serie Top Gear wilde hebben? Dan is de LEGO® Technic (42109) Top Gear rallyauto met app-bediening perfect voor jou! Beleef het avontuur vanaf het begin, bij het bouwen van deze geweldige rallyauto en ontdek alle coole features die deze auto zo uniek maken. Daarna, voel je de adrenaline stijgen wanneer je de LEGO Technic CONTROL+ app gebruikt om coole bewegingen uit te proberen.

De app maakt gebruik van een smart hub die de bewegingen super nauwkeurig maakt en zorgt voor eindeloze speelmogelijkheden, inclusief authentieke racegeluiden. Kies uit verschillende bedieningsschermen om vooruit en achteruit te rijden, te sturen, te versnellen, te remmen en obstakels te trotseren. Bovendien kun je realtime feedback krijgen, zoals snelheids- en kantelrapporten, en je vaardigheden testen in het gedeelte met race-uitdagingen in de app. En dat is nog niet alles, want in de app ontdek je ook inspirerende content en video's!

Deze LEGO Technic set biedt geavanceerde bouwuitdagingen voor zowel kinderen als volwassenen die graag nieuwe technische vaardigheden willen leren. Liefhebbers van raceauto's kunnen vele race-uitdagingen aangaan met deze LEGO® Technic Top Gear rallyauto met app-bediening (42109). De set wordt bediend via een smartphone of tablet in een app met 3 schermen. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor alle compatibele apparaten.

Deze rallyauto wordt bestuurd met de LEGO® Technic CONTROL+ app en aangedreven door een geavanceerde smart hub met 1 XL-motor en 1 L-motor voor een bijzonder meeslepende speelervaring, authentieke bewegingen en uren speelplezier. Bouw de auto en download de app, zodat je je voor kunt bereiden op de ultieme actie. Coureurs kunnen dankzij de multifunctionele bediening vooruit en achteruit rijden, sturen, versnellen, remmen, geluidseffecten afspelen en realtime feedback ontvangen!

Deze gemotoriseerde speelgoedauto is ca. 26 cm lang, 10 cm hoog en 14 cm breed – het ideale formaat om mee te rijden of om ergens neer te zetten. Let op: deze set is niet compatibel met het LEGO® Power Functions systeem. Het bouwen kun je zonder batterijen doen, maar als je optimaal van de digitale speelervaring met app-bediening wilt genieten, dan heb je 6 AA-batterijen van 1,5 V voor de smart hub nodig.

Op zoek naar een gaaf Top Gear cadeau of LEGO cadeau? Dan zullen racefans van 9 jaar en ouder deze bouwset geweldig vinden. Het starten van dit speelgoed met app-bediening is een fluitje van een cent dankzij de uitgebreide en eenvoudig te volgen instructies in de doos. Bovendien zijn de LEGO® Technic sets gemaakt van kunststof en worden deze uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elk van deze unieke speelsets voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, de LEGO® Technic (42109) Top Gear rallyauto met app-bediening is een must-have voor elke raceliefhebber. Met authentieke geluidseffecten, real-time feedback, en eindeloze speelmogelijkheden biedt deze set urenlang plezier voor jong en oud. Bestel deze set vandaag nog en beleef een spannende race-ervaring die je nooit zal vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.99 (10-06-2023) € 139.90 (01-08-2022) € 85.96

Ook aanbevolen:

foto van lego set88009

Hub

foto van lego set88010

Afstandsbediening

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.