Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Technic Grote motor 88013

Ontdek de LEGO Powered Up Technic Grote motor, een krachtige motor die jouw LEGO Technic creaties een boost geeft.
Met de geïntegreerde rotatiesensor en absolute plaatsbepaling kunt u nauwkeurige snelheids- en positiecontrole uitvoeren.
Combineer de motor met andere Technic sets en creëer unieke voertuigen en machines.
Bestel nu en ervaar de kracht van motorisering! Let op: de Powered Up hub is apart verkrijgbaar.
Bestel vandaag nog en geniet van snelle en veilige levering.

Waar is LEGO Technic Grote motor 88013 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 30.5305-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer Powered Up sets

aantal lego stenen icoon
1
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
88013
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij een echte LEGO Technic fan en wil je jouw creaties naar een hoger niveau tillen? Dan is de LEGO Powered Up Technic Grote motor dé toevoeging waar jij naar op zoek bent! Deze krachtige motor geeft jouw LEGO Technic creaties het boost die ze nodig hebben om sneller en sterker te zijn dan ooit tevoren.

Met de geïntegreerde rotatiesensor en absolute plaatsbepaling ben jij in staat om jouw creaties met nauwkeurige snelheids- en positiebesturing te bedienen. Zo kan je gemakkelijk het stuurmechanisme bedienen of het tandwielsysteem aandrijven. Met de 32 mm aansluitkabel voor Powered Up hubs heb je alles in huis om jouw LEGO Technic creaties te motoriseren.

De LEGO Powered Up Technic Grote motor is ontworpen om gebruikt te worden met LEGO Technic elementen. Dit betekent dat jij jouw creativiteit helemaal de vrije loop kan laten gaan en eindeloos kan experimenteren. Combineer de motor met andere Technic sets en creëer unieke voertuigen en machines waar jij de controle over hebt.

De LEGO Powered Up Technic Grote motor is de perfecte toevoeging voor iedere LEGO Technic verzamelaar. Wil jij jouw creaties meer kracht en snelheid geven? Dan is deze motor een absolute must-have! Of je nu jong of oud bent, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste LEGO set soms ingewikkeld kan zijn. Daarom staan wij altijd klaar om jou te helpen en ervoor te zorgen dat jij de perfecte set vindt. Onze LEGO experts zijn altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van persoonlijk advies.

Ben jij klaar om jouw LEGO Technic creaties naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu de LEGO Powered Up Technic Grote motor en ervaar de kracht van motorisering! Let wel op, voor gebruik is de Powered Up hub vereist en deze wordt apart verkocht.

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en veilig bij jou thuis wordt bezorgd. Ontdek het gemak van online shoppen en bestel vandaag nog de LEGO Powered Up Technic Grote motor!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 30.53 (31-07-2022) € 39.75 (02-08-2022) € 35.09

Ook aanbevolen:

foto van lego set88015

Batterijhouder

foto van lego set42109

Top Gear rallyauto met app-bediening

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.