Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Technic XL Motor 88014

De LEGO set 88014 is de Powered Up Technic XL motor.
Deze motor geeft LEGO Technic creaties meer kracht en snelheid om zware ladingen te tillen en modellen met maximale snelheid te verplaatsen.
Met een geïntegreerde rotatiesensor en absolute plaatsbepaling heb je nauwkeurige controle over de snelheid en positie.
De motor is ontworpen om naadloos samen te werken met LEGO Technic elementen en kan al jouw favoriete sets motoriseren en moderniseren.
Bestel nu jouw LEGO Powered Up Technic XL motor en ontdek wat er mogelijk is!

Waar is LEGO Technic XL Motor 88014 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 38.801-08-2022

Bekijk meer Powered Up sets

aantal lego stenen icoon
1
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
88014
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij een technische LEGO-fan die op zoek is naar meer kracht en snelheid in je creaties? De LEGO Powered Up Technic XL motor is precies wat je nodig hebt! Deze motor geeft jouw LEGO Technic creaties het vermogen om zware ladingen te tillen en modellen te verplaatsen met maximale snelheid.

Met de geïntegreerde rotatiesensor en absolute plaatsbepaling heb je nauwkeurige controle over de snelheid en positie van je creaties. Deze motor is ontworpen om naadloos samen te werken met LEGO Technic elementen, dus je kunt al jouw favoriete sets motoriseren en moderniseren. De 32 mm aansluitkabel zorgt ervoor dat je de Powered Up hubs gemakkelijk kunt aansluiten, terwijl de hub zelf apart verkrijgbaar is.

Met de LEGO Powered Up Technic XL motor geniet je van alle voordelen van LEGO Technic, gecombineerd met de snelheid en kracht van een supermotor. Lego Technic is meer dan alleen bouwstenen. Het is een kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen en verder te gaan dan de standaard LEGO-bouwervaring.

Met deze motor verleg je de grenzen van wat mogelijk is met LEGO Technic. Jouw creaties worden sterker, sneller en verbazen meer mensen dan ooit tevoren. Of je nu nieuwe voertuigen wilt maken, zware machines wilt bouwen of gewoon een extra krachtige motor nodig hebt, dit is de motor die je nodig hebt.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en motoriseer jouw LEGO Technic creaties vandaag nog met de LEGO Powered Up Technic XL motor. Ontdek wat er mogelijk is als je de kracht van LEGO combineert met jouw eigen creatieve ideeën en technische vaardigheden. Bestel nu jouw motor en begin met bouwen!

En vergeet niet: als je je creaties deelt op sociale media, gebruik dan de hashtag #PoweredUpXL en tag ons @LEGO zodat we jouw geweldige creaties kunnen zien. We zijn altijd op zoek naar de meest creatieve en indrukwekkende bouwwerken van LEGO Technic fans over de hele wereld. Wie weet, misschien ben jij wel de volgende bouwlegende die de wereld inspireert met jouw LEGO creaties!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.99 (13-07-2022) € 38.80 (02-08-2022) € 37.53

Ook aanbevolen:

foto van lego set88013

Technic Grote motor

foto van lego set76112

Batmobiel met app-bediening

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.