Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Powered Up Grote Hub 88016

Breng je LEGO creaties tot leven met de LEGO Powered Up Technic Grote hub 88016! Deze set biedt draadloze verbinding met je smartphone of tablet via Bluetooth en stelt je in staat om motors en sensoren te bedienen en programmeren.
Met de bijgevoegde hub, batterij en besturingseenheid heb je alles wat je nodig hebt.
Ontdek eindeloze mogelijkheden en word onderdeel van de LEGO enthousiasten gemeenschap.
Bestel vandaag nog en maak de sprong naar LEGO Powered Up!

Waar is LEGO Powered Up Grote Hub 88016 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 239.9919-09-2024

Bekijk meer Powered Up sets

aantal lego stenen icoon
2
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
88016
lego insiders punten icoon
1800
punten

Breng je LEGO creaties tot leven met de LEGO Powered Up Technic Grote hub 88016! Dit geweldige stukje technologie geeft je de kracht om moeiteloos motoren en sensoren van vermogen te voorzien en je LEGO creaties te besturen met slechts een paar klikken op je smartphone. Of je nu een jonge hipster of een volwassene bent die op zoek is naar een nieuwe hobby, deze set is perfect voor jou!

Om te beginnen hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde bedrading of moeilijke instructies. Je kunt draadloos verbinding maken met je smartphone of tablet via Bluetooth en beginnen met het verkennen van de wondere wereld van LEGO technologie. Of je nu de voorkeur geeft aan een iOS- of een Android-apparaat, onze LEGO MINDSTORMS Robotuitvinder app zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt.

Maar het draait natuurlijk niet alleen om het bedienen van je creaties. Het gaat ook om het perfectioneren van je programmering, het fine-tunen van je sensoren en het ontdekken van nieuwe manieren om je LEGO sets te gebruiken. Met de LEGO Powered Up Technic Grote hub 88016 kun je dat alles op een intuïtieve en moeiteloze manier doen, zonder dat je je hoeft te verdiepen in ingewikkelde codering of moeilijke instructies.

De set bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. De Grote hub voorziet sensoren en motoren van stroom en heeft een oplaadbare batterij die speciaal ontworpen is voor de Technic Grote hub. De programmeerbare besturingseenheid biedt daarnaast een naadloze integratie van LEGO® sensoren en motoren, zodat je altijd de beste prestaties krijgt.

Als je eenmaal begint met experimenteren, zul je snel ontdekken dat er eindeloze mogelijkheden zijn om je LEGO sets tot leven te brengen. Misschien wil je je LEGO auto's laten rijden, je LEGO vliegtuigen laten vliegen, of je LEGO robots laten bewegen en geluiden maken. Of misschien heb je wel je eigen ideeën voor wat je met deze technologie kunt doen. Wat je ook besluit, de LEGO Powered Up Technic Grote hub 88016 geeft je de kracht om het te realiseren.

Als je eenmaal begint met spelen met deze set, zal het niet lang duren voordat je helemaal verslingerd bent aan LEGO technologie. Je zult merken dat je steeds meer wilt ontdekken en experimenteren, dat je je eigen projecten wilt ontwikkelen en dat je je eigen weg wilt vinden in deze fascinerende wereld. En gelukkig hoef je dat niet alleen te doen, want er is een hele gemeenschap van LEGO enthousiasten die je graag willen helpen en ondersteunen op je reis.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je LEGO Powered Up Technic Grote hub 88016 en begin met het verkennen van de eindeloze mogelijkheden van LEGO technologie. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, deze set is de perfecte manier om jezelf uit te dagen, je creativiteit te uiten en nieuwe dingen te ontdekken. Aarzel niet langer en maak vandaag nog de sprong naar de wereld van LEGO Powered Up!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (13-07-2022) € 239.99 (12-03-2023) € 120.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42109

Top Gear rallyauto met app-bediening

foto van lego set88019

LEGO USB Power Adapter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.