Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Medium hoekmotor 88018

De LEGO Technic Medium hoekmotor 88018 is een geweldige toevoeging aan je bouwspeelgoedcollectie.
Met deze motor kun je je LEGO modellen laten bewegen en controle krijgen over hun acties.
De motor kan zowel als motor als sensor werken en heeft een geïntegreerde rotatiesensor.
Het is een fantastische manier om STEM-vaardigheden te oefenen en plezier te hebben met technologisch speelgoed.
Bestel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden die de Technic Medium hoekmotor 88018 te bieden heeft.

Waar is LEGO Medium hoekmotor 88018 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Powered Up sets

aantal lego stenen icoon
1
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
88018
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben je op zoek naar de ultieme toevoeging aan je LEGO bouwspeelgoed? Dan heb je technologie nodig! En dat is waar de Technic Medium hoekmotor 88018 van LEGO Powered Up komt kijken. Dit fantastische technologische speelgoed is niet alleen geweldig voor het oefenen van STEM-vaardigheden en om meer te leren over robotica, maar het brengt ook een heel nieuw niveau van speelplezier met zich mee.

Met de Technic Medium hoekmotor 88018 kun je je LEGO modellen echt laten bewegen! Bevestig de motor aan de Technic Grote hub 88016 en je kunt beginnen. Maar dat is nog maar het begin van alle mogelijkheden die dit fantastische LEGO speelgoed te bieden heeft!

Je kunt nog meer controle krijgen door andere LEGO Powered Up functies toe te voegen aan je LEGO modellen. Dit opent een heel nieuwe wereld van uitdagingen en avontuurlijke ervaringen voor zowel jongeren als volwassenen. Met de Technic Medium hoekmotor 88018 als centrale component kun je een hele wereld van technologisch speelgoed ontdekken.

Maar wat maakt de Technic Medium hoekmotor 88018 zo geweldig en uniek? Allereerst kan hij als motor of als sensor werken wanneer hij is verbonden met de hub. Dit betekent dat hij kan bewegen op basis van de input die hij van andere sensoren ontvangt. Het is als het hebben van een slim brein in je LEGO model!

Bovendien heeft de motor een geïntegreerde, geavanceerde rotatiesensor, die snelheid en positie kan bepalen. Dit maakt het mogelijk om complexe bewegingen en acties te programmeren voor je LEGO model en het een echt leven te geven.

Of je nu een tiener bent die geïnteresseerd is in STEM of een volwassene die op zoek is naar een leuke hobby om zijn creativiteit te uiten, de Technic Medium hoekmotor 88018 heeft voor iedereen iets te bieden. Het is een fantastische manier om ongelofelijke technologische mogelijkheden te ontdekken terwijl je plezier hebt met het bouwen van LEGO modellen. Het is als het combineren van een traditionele hobby met ultramoderne technologie!

Dus waar wacht je nog op? Voeg de Technic Medium hoekmotor 88018 toe aan je LEGO bouwspeelgoedcollectie en geef je modellen het vermogen om te bewegen en te reageren op hun omgeving. Deze LEGO Powered Up component is het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden, van jong tot oud. Met de Technic Medium hoekmotor 88018 kun je genieten van urenlang speelplezier en experimenteren met de nieuwste LEGO-technologie. Bestel de jouwe vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden die het te bieden heeft.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (13-07-2022) € 29.99 (13-07-2022) € 29.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set88009

Hub

foto van lego set88019

LEGO USB Power Adapter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.