Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit 2000414

LEGO set 2000414 is een uitgebreide set met LEGO en DUPLO stenen en elementen, inclusief een speciaal boekje genaamd Imaginopedia.
Het stimuleert de verbeeldingskracht, creativiteit en de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden bij jong en oud.
Deze set is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor onvergetelijke momenten samen als gezin.
Begin vandaag nog met bouwen en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit 2000414 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 26.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO SERIOUS PLAY sets

aantal lego stenen icoon
234
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
2000414
lego insiders punten icoon
202
punten

Laten we ons even voorstellen: je bevindt je in een wereld vol avontuur, plezier en creativiteit. Het is een wereld waarin verbeeldingskracht en fantasie de grenzen bepalen en waarin jouw verhaal tot leven komt. Het is de wereld van LEGO, waar de mogelijkheden eindeloos zijn!

En vandaag willen we je voorstellen aan onze nieuwste aanwinst: LEGOSet 2000414. Dit is meer dan zomaar een LEGO-set. Het is jouw ticket naar grenzeloze creativiteit, urenlang speelplezier en onbegrensde mogelijkheden! Deze set zit boordevol met LEGO en DUPLO stenen en elementen, waaronder wielen, banden, ramen, bomen, onderdelen van minifiguren, stokjes, bollen en kleine legoplaatjes. Het is de perfecte mix van elementen om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen.

De set bevat ook een speciaal boekje genaamd Imaginopedia. Dit boekje is je persoonlijke gids door het creatieproces en biedt talloze ideeën en creatieve suggesties om je fantasie verder uit te bouwen. Het is een onmisbare aanvulling op de set en de ideale gids voor iedereen die deelneemt aan de LEGO-workshop.

Het enige wat je hoeft te doen is je ogen te sluiten en je fantasie de vrije loop te laten. Maak een enorm kasteel, een prachtige fort of een knotsgekke racebaan met al je favoriete figuren. Of maak iets nieuws en creëer een eigen wereld waarin alle regels door jou bepaald worden!

En omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, is deze set perfect voor jong en oud. Dus waar wacht je nog op? Pak deze LEGO-set 2000414 en maak je klaar voor urenlange creativiteit, innovatie en speelplezier.

Aan alle ouders: dit is de perfecte kans om je kinderen te helpen hun verbeelding te stimuleren, terwijl ze zich vermaken met een educatief en leuk speelgoed. Het is wetenschappelijk bewezen dat spelen met LEGO-stenen zorgt voor ontwikkeling van cognitieve vaardigheden en creativiteit. Het verbetert ook de oog-hand coördinatie en stimuleert de fantasie. En dankzij ons unieke ontwerp zal deze LEGO-set niet alleen je kinderen helpen bij het creëren van een fantastische wereld, maar zal het ook zorgen voor onvergetelijke momenten samen als gezin.

Gebruik onze LEGO-set 2000414 om mooie herinneringen te creëren, om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en om je te vermaken met je familie. Het is de perfecte activiteit om samen te doen, en geloof ons: het is net zo leuk voor volwassenen als voor kinderen.

En ook niet onbelangrijk: deze set is gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Dus investeer in je toekomstige creatieve successen en koop nu onze LEGO-set 2000414!

Kortom, met deze set heb je alles wat je nodig hebt om de creativiteit van jou en je kinderen te stimuleren. Ga vandaag nog aan de slag en begin met bouwen! Bij LEGO weten wij dat de beste dingen ter wereld worden gecreëerd door verbeelding en creativiteit. Laat je fantasie daarom de vrije loop en bouw de wereld waar jij van droomt! Hoe fantastisch is dat? Bedankt dat je bij ons bent!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.99 (13-07-2022) € 26.99 (13-07-2022) € 26.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set2000430

LEGO® SERIOUS PLAY® Identity and Landscape Kit

foto van lego set2000431

LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.