Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO McLaren Elva 30343

De LEGO set 30343 is een microversie van de McLaren Elva sportwagen op een schaal van 1 op 43.
Met 63 onderdelen is het een ideaal cadeau voor autoliefhebbers van alle leeftijden.
Deze exclusieve set is perfect om te verzamelen en te pronken met je talent.
Bestel nu en beleef het plezier van het bouwen van deze unieke LEGO set!

Waar is LEGO McLaren Elva 30343 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
30343
lego insiders punten icoon
30
punten

Welkom bij de wereld van LEGO®! Dit keer hebben we iets speciaals voor de autoliefhebbers, jong en oud. LEGO® heeft een microversie van de ultra-exclusieve McLaren Elva gecreëerd en het is gewoonweg geweldig. Dit LEGO® speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om neer te zetten als trofee.

De LEGO® McLaren Elva is een unieke en exclusieve sportwagen die elke autoliefhebber doet watertanden. Deze LEGO® set is gemaakt op een schaal van 1 op 43 en bestaat uit 63 onderdelen. Het is een geweldig cadeau voor zowel jong als oud en zal zeker indruk maken op iedereen die het ziet.

Maar dit is niet zomaar een speelgoedauto. Het is een exclusieve LEGO® set die bestaat uit authentieke details die liefdevol nagemaakt zijn. De kenmerkende oranje kleur van de McLaren Elva is perfect gereproduceerd, samen met alle unieke kenmerken van deze geweldige sportwagen. Dit is de perfecte set om te verzamelen en te pronken met je talent, nadat je het in elkaar hebt gezet natuurlijk.

De uitdagende bouwtechniek van deze LEGO® set maakt het perfect voor jonge bouwers en gevorderde LEGO® fans. Deze set is in staat om de creatieve en technische vaardigheden van bouwers te bevorderen terwijl ze de LEGO® McLaren Elva bouwen. Het is een leuk en leerzaam proces dat kinderen stimuleert om hun fantasie te gebruiken en hun eigen creaties te maken.

De McLaren Elva is een geweldige set om te verzamelen en is perfect voor als je aan een nieuw project wilt beginnen. Het maakt niet uit of je pas begint met LEGO® of dat je al jaren ervaring hebt, deze set zal zeker indruk maken. Ideaal om in je bureau of boekenkast te zetten om altijd iets speciaals te hebben om naar te kijken.

Als je op zoek bent naar iets unieks en speciaals, dan is de McLaren Elva set van LEGO® een uitstekende keuze. Het zal zeker geweldige herinneringen oproepen en is een genot om te bouwen en te hebben. Wacht niet langer en bestel deze exclusieve LEGO® set nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (29-04-2023) € 3.99 (29-04-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76900

Koenigsegg Jesko

foto van lego set76916

Porsche 963

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.