Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ford Mustang GT 75871

De LEGO Speed Champions Ford Mustang GT (75871) is een must-have bouwset voor zowel jongeren als volwassenen.
Bouw je eigen gepersonaliseerde versie van de wereldberoemde muscle car en bedenk de snelste racescenario's.
Het stoere racemodel biedt plaats aan een minifiguur en wordt geleverd met accessoires.
Daag je vrienden uit en race tegen de Chevrolet Corvette Z06 voor een spannend duel.
Deze set is het ideale cadeau voor autoliefhebbers en stimuleert de ontwikkeling van motoriek en creativiteit.
Bestel vandaag nog en word de winnaar van elke race!

Waar is LEGO Ford Mustang GT 75871 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
185
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75871
lego insiders punten icoon
135
punten

Rijd de horizon tegemoet met de razendsnelle en brute bouwset LEGO® Speed Champions Ford Mustang GT (75871). Deze set is zowel voor jongeren als volwassenen een ware musthave en biedt een unieke kans om jouw gepersonaliseerde versie van de wereldberoemde 'muscle car' de Ford Mustang GT, te bouwen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en bedenk de snelste racescenario's met deze set, compleet met verwisselbare velgen, moersleutel en tijdmetingsbord.

Het stoere en zelfgebouwde racemodel van de Ford Mustang GT biedt plaats aan een minifiguur, inclusief afneembare voorruit, authentieke logo- en koplampstickers en 2 sets verwisselbare velgen. Ook is deze set voorzien van gave accessoires, zoals de Ford Mustang GT racehelm, moersleutel en het tijdmetingsbord voor een ultieme race ervaring. Daag jouw vrienden uit en neem het op tegen de Chevrolet Corvette Z06 (75870) voor een spannend duel in de uitgestrekte woestijn.

De LEGO® Speed Champions Ford Mustang GT heeft een stoer en realistisch ontwerp met een grote V8-motor, die voor een indrukwekkend geluid zorgt. Jouw creatie zal dan ook zeker de show stelen op jouw plank, in de vitrine of misschien zelfs als pronkstuk op jouw bureau. De set is 14 cm lang, 5 cm breed en 4 cm hoog en is daarmee het ideale formaat om mee te nemen naar bijvoorbeeld vrienden of familie.

De set is tevens een geweldig cadeau voor de echte autoliefhebber, LEGO® fan of voor iedereen die houdt van een uitdaging. Deze set brengt voor jong en oud vele uren speelplezier en stimuleert tevens de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit. Bouw, race en geniet met LEGO® Speed Champions Ford Mustang GT!

Ben jij klaar om achter het stuur te kruipen van deze iconische 'muscle car'? Bestel jouw LEGO® Speed Champions Ford Mustang GT set vandaag nog en sta versteld van jouw eigen bouwkunsten en racevaardigheden. Verzamel alle Speed Champions sets en bouw jouw eigen droomwereld van supersnelle en unieke raceauto's. Met LEGO® Speed Champions ben jij de winnaar van elke race!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76903

Chevrolet Corvette C8.R racewagen en 1968 Chevrolet Corvette

foto van lego set75911

McLaren Mercedes Pit Stop

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.