Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mercedes-AMG GT3 75877

De LEGO set 75877 is een must-have voor raceliefhebbers.
Bouw je eigen Mercedes-AMG GT3 en pas hem aan voor racen of rijden op de weg.
Deze set biedt een geweldige speelervaring voor jong en oud.
Inclusief minifiguur en accessoires.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen en racen!

Waar is LEGO Mercedes-AMG GT3 75877 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
196
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75877
lego insiders punten icoon
135
punten

Ben jij een echte racer in hart en nieren? Dan moet je zeker deze LEGO set hebben! Bouw je eigen Mercedes-AMG GT3 en laat iedereen zien wat je kunt als monteur én als coureur. Met deze fantastische zelfbouw set kun je de wagen aanpassen voor racen of rijden op de openbare weg. Deze set is perfect voor jong en oud en biedt een speelervaring die je niet snel zult vergeten.

De LEGO® Speed Champions versie van de beroemde Mercedes-AMG GT3 is ontworpen voor snelheid en precisie. De wagen heeft wielen met rubberen banden en gele velgen met een zwarte afwerking. Je kunt de wagen gemakkelijk aanpassen met een afneembare voorspoiler, een verstelbare en afneembare achterspoiler, en een afneembare voorruit. De wagen heeft authentieke racekleuren en racestickers waardoor hij er in het echt uitziet als een echte racewagen. Inclusief een minifiguur van een Mercedes-AMG coureur.

De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 7 jaar. De wagen is gemakkelijk te bouwen en perfect voor beginners en gevorderden. Als je wilt, kun je de voor- en achterkant van de wagen aanpassen om er een race- of wegauto van te maken.

Bij de set zijn ook accessoire-elementen inbegrepen, zoals een racehelm voor de Mercedes-AMG coureur en een moersleutel. Deze accessoires maken het spelen nog leuker en realistischer. Je kunt de helm opzetten en net doen alsof je echt een professionele racer bent!

De afmetingen van de wagen in racemodus zijn ca. 4 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed. De wagen is dus compact en gemakkelijk mee te nemen in je tas of rugzak. Zo kun je overal en altijd spelen en racen met je eigen Mercedes-AMG GT3!

Kortom, deze LEGO set is een absolute must-have voor iedereen die van snelheid en races houdt. Of je nu een beginner bent of een ervaren auto-bouwer, deze set biedt genoeg uitdaging en plezier. Bestel hem vandaag nog en start met bouwen en racen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75908

458 Italia GT2

foto van lego set75879

Scuderia Ferrari SF16-H

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.