Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 1967 Mini Cooper S Rally en 2018 MINI John Cooper Works Buggy 75894

De LEGO Speed Champions 75894-set bevat de 1967 Mini Cooper S Rally en de 2018 MINI John Cooper Works Buggy.
Met deze auto's kun je je eigen spannende rallyraces creëren.
De set wordt geleverd met 4 minifiguren en bevat een pitstopstation met diverse accessoires.
De mini auto's zijn gedetailleerd en hebben afneembare onderdelen.
Het is een geweldige speelgoedset voor raceliefhebbers van alle leeftijden om hun eigen racescenario's te creëren.

Waar is LEGO 1967 Mini Cooper S Rally en 2018 MINI John Cooper Works Buggy 75894 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
481
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75894
lego insiders punten icoon
412
punten

Stap in en word de koning van de weg met de spannende LEGO® Speed Champions 75894 1967 Mini Cooper S Rally en 2018 MINI John Cooper Works Buggy autospeelgoed! Deze prachtige set daagt je uit om een wedstrijd te organiseren tussen een klassieke en een moderne rallyracer. Laat je fantasie de vrije loop en race over ruig terrein, langs bergen en door bossen. Met deze set krijg je de kans om je eigen spannende rallyraces te maken en te laten zien wie de beste is.

De 1967 Mini Cooper S Rally brengt je terug in de tijd met zijn iconische design en authentieke ontwerpdetails. Deze raceklare, bouwbare Mini Cooper is uitgerust met een imperiaal met 2 reservewielen, net als het origineel. Het heeft ook racekleuren, doorschijnende lampelementen en authentieke racestickers, zodat je voelt alsof je echt op het circuit bent. De auto heeft rubberen banden en een afneembare voorruit, zodat je gemakkelijk minifiguren in de cockpit kunt plaatsen om te zorgen dat de racer helemaal klaar is voor de wedstrijd.

De 2018 MINI John Cooper Works Buggy heeft daarentegen het moderne ontwerp van een echte krachtpatser. Deze snelle, bouwbare buggy is uitgerust met vering zodat je over ruig terrein kunt racen zonder problemen. Het heeft ook de kleuren, racestickers en authentieke ontwerpdetails die kenmerkend zijn voor een echte rallyracer. De MINI John Cooper Works Buggy heeft rubberen banden en een afneembare voorruit, zodat je gemakkelijk minifiguren in de cockpit kunt plaatsen.

De set wordt geleverd met 4 LEGO minifiguren, waaronder een Mini Cooper S Rally coureur, een MINI John Cooper Works Buggy coureur, een baancommissaris en een monteur. Het pitstopstation is volledig uitgerust en bevat gereedschapsrekken, een bouwbare garagekrik, 2 verplaatsbare gereedschapskastjes die open kunnen, een verrijdbare ligmat met wielen en diverse elementen waaronder tv-schermen, een 'MINI' bord, een trofee, een jerrycan, een camera, een vlag en allerlei gereedschap.

Om de auto op de garagekrik te zetten en de verrijdbare ligmat te gebruiken om hem van onderen te bekijken, hoef je alleen maar de voorruit eraf te halen en de minifiguren achter het stuur te zetten. Accessoire-elementen omvatten de helmen van beide coureurs en de pet en geblokte vlag van de baancommissaris. De klassieke 1967 Mini Cooper S Rally speelgoedauto is ongeveer 6 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed. De moderne 2018 MINI John Cooper Works Buggy is ongeveer 7 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed. Het pitstopstation is ongeveer 13 cm hoog, 30 cm breed en 12 cm diep.

Met deze geweldige speelgoedset kunnen jonge en volwassen racers hun eigen creatieve racescenario’s bedenken en de set aanpassen met hun eigen LEGO-creaties. Het is de perfecte manier om de opwinding en actie van een rallyrace naar huis te brengen. Ben jij klaar om te racen? Stap in je LEGO-auto en maak je klaar voor de rit van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76901

Toyota GR Supra

foto van lego set75874

Chevrolet Camaro dragracer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.