Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO McLaren P1™ 75909

De LEGO® Speed Champions-versie van de McLaren P1™ is een razendsnelle sportwagen met stijlvolle siervelgen en realistische afwerking.
Bereid je voor op de race door de wielen aan te brengen en alle onderdelen vast te zetten.
Race tegen je vrienden, rijd slalom tussen verkeerskegels en ontdek wie er als eerste over de finish komt! Inclusief race-overall minifiguur, racebaan-kantprofiel en drie verkeerskegels.
De set is 4 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed.
Een must-have voor racefans en LEGO®-liefhebbers van alle leeftijden.
Bestel vandaag nog en start de race!

Waar is LEGO McLaren P1™ 75909 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
168
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75909
lego insiders punten icoon
112
punten

Race als een pro met de LEGO® Speed Champions-versie van de fantastische McLaren P1™! Deze razendsnelle sportwagen zit bomvol details en accessoires die zijn gebaseerd op het ultieme hybride model van McLaren. Met zijn stijlvolle siervelgen en realistische afwerking staat deze racewagen garant voor urenlang speelplezier.

Bereid je voor op de race door de wielen aan te brengen en alle onderdelen met de moersleutel vast te zetten. Zet vervolgens je coureur-minifiguur met helm achter het stuur en maak je klaar om te racen tegen je vrienden! Rijd slalom tussen de verkeerskegels door en stuur rakelings langs het kantprofiel in de bocht. Test je vaardigheden in spannende LEGO® Speed Champions-races en ontdek wie er als eerste over de finish komt!

Met de bijgeleverde accessoires kun je helemaal in de rol kruipen van een racecoureur. De minifiguur is gekleed in een race-overall met McLaren-emblemen en heeft een helm op om zichzelf te beschermen tijdens de wedstrijd. Ook de moersleutel is inbegrepen zodat je zelf de wielbevestiging kunt controleren voordat je aan de race begint.

Deze set bevat niet alleen de McLaren P1™, maar ook een racebaan-kantprofiel en drie verkeerskegels zodat je echt een racecircuit kunt creëren. Haal de voorruit eraf en zet de minifiguur achter het stuur voor nog meer racespektakel.

De afmetingen van de LEGO® Speed Champions-versie van de McLaren P1™ zijn 4 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed. Met zijn realistische details en stoere uitstraling is deze set een absolute must-have voor racefans en LEGO®-liefhebbers van alle leeftijden.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de LEGO® Speed Champions-versie van de McLaren P1™ toe aan je verzameling en laat de race beginnen! Perfect om cadeau te geven aan je vrienden of om zelf te bouwen en te spelen. Bestel hem vandaag nog en dompel jezelf onder in de opwindende wereld van de motorsport!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76901

Toyota GR Supra

foto van lego set75880

McLaren 720S

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.