Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Porsche 911 GT finish 75912

Race met de snelste en stoerste Porsche 911 GT racewagens in de LEGO® Speed Champions set 75912.
Maak de wagens klaar voor de race in de mini-garage en zorg ervoor dat de siervelgen goed bevestigd zijn.
Activeer de startlichten en film de race met de cameravrouw.
Wie zal als eerste onder de geblokte vlag door rijden? Met 4 minifiguren en een uitgebreide race-arena is deze set ideaal voor jongeren en volwassenen die van snelheid en uitdaging houden.
De set is verkrijgbaar in verschillende maten.

Waar is LEGO Porsche 911 GT finish 75912 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
551
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75912
lego insiders punten icoon
412
punten

Race met de snelste en stoerste Porsche 911 GT racewagens die je ooit hebt gezien! Met deze LEGO® Speed Champions speelset beleef je de ultieme race-ervaring en kun je het opnemen tegen jouw vrienden. Maak de wagens klaar voor de race in de mini-garage met handig gereedschap en zorg ervoor dat de Porsche 911 siervelgen goed zijn bevestigd, zodat de wagens er superstrak uitzien.

Bij de startlijn activeer je de aftelfunctie van de startlichten: rood, oranje, groen en go! De vrouwelijke tv-reporter is erbij om de race te filmen met haar camera. Wie zal als eerste onder de geblokte vlag door komen rijden?

Zet de minifiguur op het erepodium voor de prijsuitreiking en laat de winnaar trots met de goudkleurige trofee in de hand staan terwijl de vlaggen langzaam omhoog worden gehesen! Deze speelset wordt geleverd met maar liefst 4 minifiguren met diverse accessoires: 2 Porsche-coureurs, een cameravrouw en een raceleider.

Bouw je eigen race-arena met de start/finish lijn inclusief doorschijnend rood, oranje en groen element, een podium/mini-garage met hijsfunctie voor de vlaggen, 8 verwisselbare nationale vlaggen (Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Rusland, Spanje en de VS), 2 geblokte vlaggen, 1e, 2e en 3e plaats labels, een goudkleurige trofee, een zilverkleurige trofee, een mini-garage met kleine sleutelplek, een gereedschapswagentje met gereedschap en een reservewiel met wagentje.

De Porsche 911 GT racewagens zijn voorzien van een afneembare voorruit, cockpit en unieke Porsche 911 siervelgen en de overalls van de coureurs hebben Porsche race team-emblemen. Daarnaast zijn er accessoires zoals 2 helmen, 2 petten voor de winnaars, een pet voor de vlaggenman, een geblokte vlag en een tv-camera.

Met deze set kun je de sleutel omdraaien van je eigen LEGO® garage en aan de slag gaan met het bevestigen van de speciale siervelgen. Haal de voorruit eraf en zet de minifiguur achter het stuur. Activeer de startlampen om de race te starten en film de actie met de cameravrouw en haar tv-camera. Neem het op tegen je vrienden en race om de goudkleurige trofee! Vier je overwinning op de bovenste trede van het erepodium en laat de nationale vlaggen plechtig omhoog gaan voor de prijsuitreiking.

De set is 13 cm hoog, 21 cm breed en 8 cm diep bij de start/finish-lijn met spandoek. Het podium/de mini-garage is 15 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep en de Porsche 911 GT wagens zijn ieder 4 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed. Kortom, deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die van snelheid, spanning en uitdaging houden!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75913

F14 T & Scuderia Ferrari truck

foto van lego set75878

Bugatti Chiron

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.