Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY 76898

De LEGO Speed Champions Set 76898 is een cadeau voor kinderen die van raceauto's houden.
Met 564 onderdelen kunnen ze replica's bouwen van de Formula E en I-PACE eTROPHY Jaguar raceauto's.
De set bevat 2 minifiguren met Jaguar racepakken en een gedetailleerde startlijn.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY 76898 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 31.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
565
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76898
lego insiders punten icoon
300
punten

De LEGO Speed Champions Set 76898 Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY is het perfecte cadeau voor kinderen die van raceauto's houden! Met deze set kunnen kinderen hun eigen replica's bouwen van de Formula E en I-PACE eTROPHY Jaguar raceauto's en eigenen ze zich een gedetailleerde startlijn toe met 2 minifiguren met Jaguar racepakken. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen races boordevol actie naspelen.

Vanaf januari 2020 krijgen kinderen de kans om voor het eerst LEGO® Speed Champions set te bouwen die is geïnspireerd op 2 volledig elektrische raceauto's om mee te racen. De Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 is een gestroomlijnde auto met één zitplaats die deelneemt aan het ABB FIA Formula E Championship en de Jaguar I-PACE eTROPHY met zijn kenmerkende vin doet mee aan ondersteuningsseries overal ter wereld.

Met de LEGO Speed Champions raceauto sets kunnen autoliefhebbers van alle leeftijden replica's van hun favoriete auto's bouwen en hun fantasie de vrije loop laten gaan om zinderende races op het circuit te houden. Deze speelgoedauto's, die nieuw zijn vanaf januari 2020, zijn groter en realistischer dan ooit!

De LEGO Speed Champions Set 76898 Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY is met zijn 564 onderdelen een ideale uitdaging voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Kinderen kunnen deze set thuis of onderweg mee nemen; de Jaguar I-PACE eTROPHY auto is ca. 6 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed. Deze set biedt kinderen de mogelijkheid om hun eigen kampioenschap te organiseren en het op te nemen tegen andere raceauto's.

De set bevat geen batterijen; alleen de fantasie van kinderen is nodig om de races na te spelen en te winnen! Met eenvoudige instructies kunnen zelfs beginnende LEGO bouwers direct aan de slag en hebben de raceauto's in een mum van tijd gebouwd.

Met LEGO® stenen vervaardigd sinds 1958, voldoen ze aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Met de LEGO® Speed Champions sets om te verzamelen kunnen racefans minimodellen van hun favoriete auto's bouwen en de spanning en sensatie van het circuit van dichtbij beleven. Dus waar wacht je nog op? Bouw je eigen replica's van de Formula E en I-PACE eTROPHY Jaguar raceauto's en beleef zelf de meest sensationele races!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.95 (25-05-2023) € 31.95 (25-05-2023) € 31.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75879

Scuderia Ferrari SF16-H

foto van lego set75880

McLaren 720S

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.