Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO 76899

De LEGO set 76899 bestaat uit twee replica's van de Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO en de Lamborghini Urus ST-X.
Deze raceauto's bieden volop speelplezier en kunnen worden gebouwd door autoliefhebbers van alle leeftijden.
De set bevat ook een startlijn en twee minifiguren van coureurs, waardoor kinderen hun eigen race-scenario's kunnen bedenken.
Met de hoge kwaliteit LEGO stenen en eenvoudig te volgen instructies is deze set een geweldig cadeau en een leuke toevoeging aan elke verzameling.
Bestel nu en geniet van het bouwen en racen met deze super gave modelauto's!

Waar is LEGO Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO 76899 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4919-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
663
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76899
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom in de wereld van supersnelle raceauto’s! Deze LEGO® Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO en Lamborghini Urus ST-X (76899) replica’s zijn perfect voor alle autoliefhebbers, jong en oud. Met deze coole bouwset bouw je niet één, maar twee super gave raceauto’s: een Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO en een Lamborghini Urus ST-X. Deze replica’s zijn gemaakt met oog voor detail, waardoor ze prachtige, realistische elementen hebben zoals een haaienvin en diffuser aan de voorkant.

De Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO is een nieuw racewagenmodel vanaf januari 2020 en doet mee aan het snelste kampioenschap ter wereld in de eenheidsklasse. De Lamborghini Urus ST-X speelgoedauto is ook nieuw en is de eerste super-SUV raceauto ter wereld die zowel op het circuit als off-road kan rijden. Deze twee raceauto’s zijn groter en authentieker dan ooit tevoren en bieden volop speelplezier voor iedereen die dol is op racewagens en graag zinderende races naspeelt.

Als je van races houdt, is deze LEGO speelset perfect voor jou. De bouwset bestaat uit twee geweldige modelauto's die je helemaal zelf kunt bouwen. En als je klaar bent, kun je trots zijn op je werk en deze LEGO modelauto's vol trots in je kamer neerzetten. Bij de twee racemodellen horen ook een startlijn met 'lichten' en twee minifiguren van coureurs. Zo kunnen kinderen hun eigen races naspelen en de spanning en sensatie van het circuit van dichtbij beleven.

Met de LEGO Speed Champions sets kunnen autoliefhebbers van alle leeftijden met LEGO stenen miniversies van hun favoriete auto’s bouwen en hun eigen race-scenario's bedenken. Deze bouwset biedt jongens en meisjes vanaf 8 jaar een boeiende bouwuitdaging en is een geweldig cadeau voor elke LEGO-fan.

De Lamborghini Huracán is ca. 5 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed en de Urus ST-X is ca. 7 cm hoog, 16 cm lang en 8 cm breed. Deze twee raceauto’s hebben het ideale formaat voor volop speelplezier thuis en onderweg en laten kinderen hun fantasie de vrije loop.

Voor deze bouwset zijn geen batterijen nodig, deze speelgoedauto's worden uitsluitend gevoed door de fantasie van kinderen, waardoor ze van eindeloze races boordevol actie kunnen genieten! Maak je geen zorgen als je een beginnende LEGO bouwer bent. Bij de stenen zitten eenvoudig te volgen instructies, waardoor het plezier direct kan beginnen.

Deze LEGO speelset is ook perfect om te verzamelen. Het is een unieke set met bouwbare modelauto's die je thuis een mooi plekje kunt geven en die er geweldig uitzien in elke verzameling. De LEGO stenen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste industrienormen en wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bovendien zijn alle LEGO stenen en onderdelen grondig getest en eenvoudig uit elkaar te halen, waardoor je deze set keer op keer kunt herbouwen.

Kortom, deze LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO en Lamborghini Urus ST-X (76899) replica's zijn een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met de wereld van LEGO bouwsets en autoliefhebbers te laten genieten van het bouwen van en racen met deze supersnelle en coole modelauto's. Bestel deze set vandaag nog en ervaar de spanning en sensatie van het circuit bij jou thuis!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.00 (25-05-2023) € 49.00 (25-05-2023) € 49.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75899

LaFerrari

foto van lego set75912

Porsche 911 GT finish

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.