Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lotus Evija 76907

De LEGO® Speed Champions Lotus Evija (76907) is een gedetailleerde replica van de Britse elektrische hypercar op schaal.
Met 247 onderdelen en een minifiguur van een coureur, is deze set een geweldige aanvulling op elke LEGO® collectie.
Met de gedrukte en digitale bouwinstructies en de interactieve gids in de LEGO Bouwinstructies app, kun je het model vanuit alle hoeken bekijken tijdens het bouwen.
Na het bouwen kun je het model neerzetten en er van genieten of er spannende races mee houden tegen andere LEGO® Speed Champions auto's.
Bestel deze set nu en begin met bouwen!

Waar is LEGO Lotus Evija 76907 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 17.8905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 23.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 24.9919-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
247
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
76907
lego insiders punten icoon
187
punten

Ben jij een echte snelheidsduivel en een autoliefhebber in hart en nieren? Dan is de LEGO® Speed Champions Lotus Evija (76907) echt iets voor jou! Met deze set maak jij een replica van de eerste Britse elektrische hypercar op schaal. Niet alleen een geweldige aanvulling op jouw LEGO® collectie, maar ook een fantastisch cadeau voor elke gelegenheid.

Deze LEGO® set komt met alles wat je nodig hebt om een prachtig model van de Lotus Evija te bouwen, inclusief een minifiguur van een coureur met een Lotus racepak, racehelm, haar en een moersleutel. Met maar liefst 247 onderdelen ben jij wel een tijdje zoet met bouwen. De bouwinstructies zijn zowel gedrukt als digitaal beschikbaar. Met de interactieve gids in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets kun je het model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken bekijken, met zoom- en draaifuncties.

De Lotus Evija is een indrukwekkende auto en daarom is het model dat jij gaat bouwen dat ook. Het design van de LEGO® Speed Champions Lotus Evija (76907) replicamodel is realistisch, gedetailleerd en heeft authentieke details zoals de stoelen en de cockpit voor twee minifiguren. Het model is ongeveer 4 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed. Na het bouwen kun je het model op een mooie plek neerzetten en er heerlijk van genieten, of het opnemen tegen je vrienden in razendsnelle races zoals de echte Lotus Evija.

LEGO® Speed Champions speelsets zijn miniversies van de meest toonaangevende auto's ter wereld. De modellen zijn niet alleen leuk om thuis neer te zetten, maar ook om spannende races mee te spelen tegen andere voertuigen uit de Speed Champions reeks. Dus heb jij andere LEGO® Speed Champions auto's in huis, dan kun jij volop mix- en matchen en de leukste races organiseren.

Met LEGO® Speed Champions sets krijgen kinderen en volwassen autoliefhebbers de kans om 's werelds meest bijzondere auto's van dichtbij te ontdekken. Het nabouwen van deze modellen is niet alleen leuk, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van bouw- en motorische vaardigheden. En het mooiste? Er zijn geen batterijen nodig, de fantasie van kinderen is de drijvende kracht achter de spannende races, en dat betekent dat er nooit een einde aan komt!

LEGO® Speed Champions sets zijn gericht op kwaliteit. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Het bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken tijdens het bouwen of spelen.

Kortom, de LEGO® Speed Champions Lotus Evija (76907) is een fantastisch cadeau voor kinderen en volwassen autoliefhebbers vanaf 8 jaar. Met deze set maak jij een prachtige replica van de Lotus Evija, een echte elektrische hypercar op schaal. Na het bouwen kun je het model op een mooie plek neerzetten of er spannende races mee houden. Bestel deze set nu en ga aan de slag met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.99 (15-10-2022) € 24.99 (18-09-2022) € 19.59

Ook aanbevolen:

foto van lego set76909

Mercedes-AMG F1 W12 E Performance & Mercedes-AMG Project One

foto van lego set76916

Porsche 963

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.