Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mercedes-AMG F1 W12 E Performance & Mercedes-AMG Project One 76909

Beleef de racesport met de LEGO Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance & Mercedes-AMG Project One (76909) bouwset.
Bouw je eigen prachtige replica's van deze raceauto's en race ermee.
De set bevat gedrukte en digitale bouwinstructies voor een gemakkelijke en leuke bouwervaring.
Geschikt voor auto- en racefans vanaf 9 jaar.
Geen batterijen nodig.
Bestel nu en word kampioen!

Waar is LEGO Mercedes-AMG F1 W12 E Performance & Mercedes-AMG Project One 76909 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 44.9919-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
564
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76909
lego insiders punten icoon
337
punten

Beleef de spanning van de racesport met de LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance & Mercedes-AMG Project One (76909) bouwset! Speciaal voor de fans van innovatieve voertuigen zijn deze twee toonaangevende raceauto's gemaakt. Kinderen én volwassen racefans kunnen nu hun eigen replica's bouwen en deze bewonderen en er zelfs mee racen!

Deze LEGO® Speed Champions set bestaat uit twee fantastische replica's van de Mercedes-AMG F1 W12 E Performance en Mercedes-AMG Project One. Elk detail is nauwkeurig nagemaakt, zodat de bolides niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook een absoluut feest zijn om te bouwen. De meegeleverde minifiguren van de coureurs maken het racecircus compleet. Uiteraard met racehelm, haar en moersleutel.

De perfecte race-ervaring krijg je met de gedrukte en digitale bouwinstructies. Deze interactieve gids kun je vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Zo kun je tijdens het bouwen inzoomen op elk model en het vanuit alle hoeken bekijken en draaien. Het bouwen van deze set wordt daarmee niet alleen heel leuk, maar ook nog eens super makkelijk!

Deze LEGO® Speed Champions set is een ode aan coole auto's en authentieke replica's van de meest innovatieve en bekende voertuigen ter wereld. De verzamelmodellen zijn ideaal om neer te zetten, maar ook om het in spannende races op te nemen tegen andere auto's uit het Speed Champions assortiment. Zo is racen altijd een feest!

Deze bouwset is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. De 564-delige set is ontworpen voor auto- en racefans vanaf 9 jaar. Het Mercedes-AMG F1 W12 E Performance model is ca. 4 cm hoog, 19 cm lang en 7 cm breed. Dit maakt hem super handig om mee te nemen en op te bergen.

Het mooiste van deze set is dat er geen batterijen nodig zijn. De auto's worden aangedreven door de fantasie van kinderen, waardoor je nooit een pitstop hoeft te maken! De LEGO® Speed Champions sets zijn daarmee niet alleen superleuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief.

De LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. We hebben alleen de beste kwaliteit onderdelen gebruikt voor deze bouwset. Al het LEGO® bouwspeelgoed wordt zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

Innovatie op poleposition! Met LEGO® Speed Champions sets kunnen kinderen én volwassen autoliefhebbers de kans krijgen om een aantal van 's werelds meest innovatieve voertuigen van dichtbij te ontdekken. Dat maakt deze sets niet alleen super cool, maar ook nog eens super leerzaam. Daarom is deze LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance & Mercedes-AMG Project One (76909) bouwset een absolute must-have voor iedereen die van racen, auto's en bouwen houdt. Bestel 'm nu en word kampioen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.99 (15-10-2022) € 44.99 (18-09-2022) € 40.61

Ook aanbevolen:

foto van lego set76915

Pagani Utopia

foto van lego set75880

McLaren 720S

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.