Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pagani Utopia 76915



Ervaar de ultieme race sensatie met de LEGO Speed Champions Pagani Utopia bouwset.
Bouw je eigen Pagani modelauto met authentieke details en race tegen vrienden.
De set bevat een minifiguur van een bestuurder en kan gebruikt worden met de LEGO Builder app voor een digitale bouwervaring.
Perfect cadeau voor autofans.

Waar is LEGO Pagani Utopia 76915 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
249
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76915
lego insiders punten icoon
187
punten

Beleef de ultieme race sensatie met de LEGO® Speed Champions Pagani Utopia (76915) bouwset! Dit spectaculaire model van de Italiaanse hypercar is een must-have voor elke autofan en kinderen vanaf 9 jaar oud. In samenwerking met Pagani, heeft de LEGO Groep een fantastisch model ontworpen die de kenmerkende kenmerken van de originele auto perfect weergeeft.

Bouw je eigen Pagani modelauto
Deze prachtige Pagani hypercar heeft alle kenmerkende eigenschappen van de echte versie, waaronder de centrale uitlaat met 4 pijpen, de golvende carrosserie, de brede voorgrille, de wielbogen en de motor onder glas. Daarnaast wordt de set geleverd met een minifiguur van een bestuurder die plaats kan nemen in de cockpit om te genieten van allerlei raceavonturen.

Een speelse digitale ervaring voor LEGO fans
Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met behulp van een leuke digitale ervaring. Kijk in 3D naar de modellen, zoom in en draai de Pagani Utopia en sla je voortgang op om verder te bouwen wanneer het jou uitkomt.

Geef het perfecte cadeau voor elke autofan
Deze hoogwaardige 249-delige Speed Champions bouwset is het perfecte cadeau voor verjaardagen, de feestdagen of gewoon omdat het kan. Verzamel alle LEGO Speed Champions modellen, inclusief de Ferrari 812 Competizione (76914), Porsche 963 (76916) en de McLaren Solus GT & McLaren F1 LM (76918) voor nog meer raceplezier.

Van thuis tot onderweg
De Pagani Utopia modelauto is ca. 4 cm hoog, 15 cm lang en 8 cm breed en kan overal mee naar toe genomen worden. Bouw de auto thuis, neem hem mee naar vrienden of familie en beleef overal de ultieme race sensatie.

Hoogwaardige kwaliteit
LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Deze stenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je kunt er zeker van zijn dat je kind veilig kan spelen met deze bouwset.

Beleef de ultieme race sensatie met deze LEGO Speed Champions Pagani Utopia bouwset en bouw je eigen Pagani modelauto met alle authentieke details. Bestrijd al je vrienden op de racebaan en geef het perfecte cadeau voor elke autofan!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 18.00 (05-03-2024) € 19.95 (25-05-2023) € 19.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set75912

Porsche 911 GT finish

foto van lego set75878

Bugatti Chiron

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.