Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Porsche 963 76916

Maak kennis met LEGO® Speed Champions Porsche 963 (76916): de perfecte set voor autoliefhebbers! Deze replica van de Porsche 963 Le Mans Daytona Hybrid is voorzien van authentieke details en wordt geleverd met een minifiguur van een bestuurder.
Met de LEGO Builder app wordt bouwen nog leuker.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Haal deze topkwaliteit set vandaag nog in huis en beleef urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Porsche 963 76916 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
280
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76916
lego insiders punten icoon
187
punten

Ben jij dol op snelheid, mooie auto's en bouwen? Dan is LEGO® Speed Champions Porsche 963 (76916) de perfecte set voor jou! Dit coole speelgoed is een nauwkeurige replica van het prachtige ontwerp van het echte model. Kinderen vanaf 9 jaar en autoverzamelaars van alle leeftijden zullen met veel plezier dit stukje kunst bouwen, bewonderen en ermee spelen.

Bouw je eigen Porsche

Deze miniversie van de Porsche 963 Le Mans Daytona Hybrid is voorzien van authentieke details van het originele model: de rode, zwarte en witte look geïnspireerd op de Porsche racewagens uit de jaren 80, de opvallende wielbogen, de lage motorkap, de cockpit, de achtervleugel en de vin aan de achterkant. Zo waan jij je als een echte monteur van een raceteam en bouw je je eigen Porsche tot in de kleinste details. De set wordt ook geleverd met een minifiguur van een bestuurder om in de cockpit te plaatsen voor spannende races op het circuit!

Een leuke digitale ervaring voor LEGO fans

Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij. Zo wordt bouwen nog leuker en leer je tegelijkertijd meer over de techniek achter deze fantastische auto's.

Speelgoedracewagen

De LEGO® Speed Champions Porsche 963 is niet alleen perfect om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Kinderen vanaf 9 jaar en liefhebbers van snelle auto's kunnen deze geweldige replica verzamelen, bouwen en bewonderen. Inclusief 1 minifiguur om in de cockpit te plaatsen waarmee kinderen en autoliefhebbers supersnelle races op het circuit kunnen naspelen.

Authentieke details

Deze Porsche speelgoedwagen bevat allerlei details van de echte versie: de rode, zwarte en witte look, de opvallende wielbogen, de lage motorkap, de cockpit, de achtervleugel en de vin achterop. Zo is deze set ideaal voor iedereen die gek is op mooie auto's en deze Porsche prachtig tot in het detail wil nabouwen.

LEGO® auto om mee te spelen en neer te zetten

Dit Porsche 963 model biedt een leuke bouwervaring, voordat het met trots kan worden neergezet of gebruikt kan worden om samen met vrienden spannende races na te spelen. Zo heb je niet alleen urenlang bouwplezier, maar ook daarna volop speelplezier met deze stoere racewagen.

LEGO® geschenk

Geef deze hoogwaardige 280-delige Speed Champions modelset cadeau voor een verjaardag of de feestdagen aan kinderen of autofans van 9 jaar en ouder. Zo geef je niet alleen een uniek cadeau, maar ook een educatieve ervaring waarvan ze nog lang kunnen genieten.

Draagbaar formaat

De Porsche speelgoedauto is ca. 4 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed en is geschikt om zowel thuis als onderweg mee te spelen. Neem hem overal mee naartoe voor nog meer speelplezier.

Een nieuwe bouwervaring

Laat de LEGO® Builder app je begeleiden tijdens een intuïtief bouwavontuur. Bewaar sets, houd je voortgang bij en zoom in en draai modellen in 3D om een volledig beeld te krijgen terwijl je bouwt. Zo haal je het maximale uit deze geweldige bouwset en leer je meer over de techniek achter deze prachtige racewagens.

Nog meer razendsnelle actie

Bekijk ook de andere LEGO® Speed Champions auto's, waaronder de Ferrari 812 Competizione (76914), Pagani Utopia (76915) en de McLaren Solus GT & McLaren F1 LM (76918). Zo kun je je collectie uitbreiden en nog meer urenlang bouw- en speelplezier hebben.

Topkwaliteit

LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Zo is deze set niet alleen leuk om te bouwen en mee te spelen, maar gaat hij ook nog eens jarenlang mee.

Veiligheid gegarandeerd

LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun jij altijd veilig en verantwoord bouwen en spelen met deze geweldige set.

Kortom, LEGO® Speed Champions Porsche 963 (76916) is de perfecte set voor alle liefhebbers van mooie auto's, snelheid en bouwen. Haal hem vandaag nog in huis en beleef urenlang bouw- en speelplezier met deze prachtige replica van de Porsche 963 Le Mans Daytona Hybrid.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 18.00 (05-03-2024) € 19.95 (24-05-2023) € 19.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set75894

1967 Mini Cooper S Rally en 2018 MINI John Cooper Works Buggy

foto van lego set75880

McLaren 720S

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.