Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 2023 McLaren Formula 1 Race Car 76919

Maak kennis met de LEGO Speed Champions 76919: een bouwset waarmee kinderen vanaf 9 jaar hun eigen Formule 1-raceauto kunnen maken. Met 397 onderdelen kunnen ze stap voor stap hun McLaren-raceauto bouwen en genieten van urenlang speelplezier. Deze set, met realistisch ontwerp en oogverblindende details, is ook perfect als pronkstuk voor autoliefhebbers. Met eenvoudige bouwinstructies kunnen kinderen hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen. En niet alleen kinderen, maar ook volwassen autoliefhebbers zullen van deze set genieten.

Waar is LEGO 2023 McLaren Formula 1 Race Car 76919 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
245
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76919
lego insiders punten icoon
175
punten

Ben jij een echte snelheidsduivel en droom je ervan om achter het stuur van een Formule 1-raceauto te zitten? Dan is de LEGO® Speed Champions 2023 McLaren Formula 1 Race Car (76919) dé set voor jou! Met deze te gekke bouwset kunnen jongens en meiden vanaf 9 jaar hun verzameling uitbreiden, bouwen én pronken met een levensechte replica van de McLaren Formule 1-raceauto die de 60e verjaardag van McLaren Racing vierde en deelnam aan het Formule 1 Wereldkampioenschap van 2023.


De McLaren-raceauto bevat allerlei details die ook in het echt te vinden zijn: de stoere zwart-oranje kleurstelling, de logo's van de teamsponsors, de wielen met Pirelli print en de oranje veiligheidshalo. Daarnaast wordt de bouwset geleverd met een minifiguur van een coureur, zodat kinderen spannende races kunnen naspelen.


De LEGO Speed Champions sets bieden kinderen en fervente autofans de mogelijkheid om replica's te bouwen van 's werelds meest iconische voertuigen. Ze zullen dolenthousiast zijn om hoogwaardige modellen te bouwen met LEGO stenen, inclusief unieke details. Dankzij de LEGO Builder app kunnen zij en hun ouders gemakkelijk en intuïtief op een avontuurlijke bouwreis gaan en elke auto tot leven brengen.



Met de LEGO Speed Champions 76919 kunnen kinderen hun eigen Formule 1-raceauto maken en de opwinding van het racen ervaren. Deze fantastische set biedt urenlang speelplezier en stelt kinderen in staat om hun verbeelding de vrije loop te laten. Bouw je eigen racewereld, organiseer de spannendste wedstrijden en word de kampioen achter het stuur!


De bouwset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar en is daarmee perfect voor tieners die dol zijn op racen en bouwen. De set bestaat uit 397 onderdelen, waarmee kinderen stap voor stap hun eigen McLaren-raceauto kunnen bouwen. Het is een geweldige manier om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd te genieten van hun passie voor Formule 1.


Naast het bouwplezier biedt de LEGO Speed Champions 76919 ook de mogelijkheid om te pronken met de voltooide raceauto. Door het realistische ontwerp en de oogverblindende details is dit een pronkstuk dat niet mag ontbreken in de verzameling van elke autoliefhebber. Zet de McLaren raceauto op een ereplaats in je kamer, show hem aan je vrienden en beleef elke dag opnieuw de sensatie van de Formule 1.


Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bouwinstructies kunnen kinderen zelfstandig aan de slag gaan met het bouwen van hun McLaren-raceauto. Het is een geweldige manier om hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien is het bouwen met LEGO stenen ontzettend leuk en ontspannend. Laat je gedachten de vrije loop terwijl je de stenen in elkaar zet en ervaar een gevoel van voldoening wanneer je de raceauto compleet hebt.


De LEGO Speed Champions 76919 is niet alleen een geweldige bouwset voor kinderen, maar ook een perfect cadeau voor volwassen autoliefhebbers. Breng je jeugdherinneringen tot leven en bouw je eigen droomauto. De precisie en aandacht voor detail in deze set zullen elke autoliefhebber bekoren.

Laatste update: 2024-02-01 15:23:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.