Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ford Mustang Dark Horse sportwagen 76920

Met LEGO set 76920, de Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagen, kunnen kinderen vanaf 9 jaar hun eigen replica van dit iconische model bouwen. De set bevat gedetailleerde kenmerken, een afneembaar dak en een minifiguur van een bestuurder in een Dark Horse hoody. Ideaal voor autoliefhebbers en een geweldig cadeau idee!

Waar is LEGO Ford Mustang Dark Horse sportwagen 76920 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
344
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76920
lego insiders punten icoon
175
punten

Race mee in stijl met de LEGO® Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagen (76920)! Deze geweldige blauwe speelgoedauto is een levensechte replica van het iconische model van de beroemde Amerikaanse autofabrikant. Het is de ultieme droom van iedere autoliefhebber, ongeacht leeftijd!



Met deze set kunnen kinderen vanaf 9 jaar hun eigen Ford Mustang verzamelen, bouwen en neerzetten. De nauwkeurig nagemaakte kenmerken van de originele auto zorgen ervoor dat het bouwen van deze LEGO versie een waar genot is. Van de stoere achtervleugel tot de opvallende grille, en van de gedetailleerde koplampen tot de stoere uitlaatpijpen, elk detail is met zorg vormgegeven. Zelfs de Ford logo's zijn tot in de puntjes uitgewerkt! Het gedetailleerde interieur van de auto is voorzien van een versnellingspook en een dashboard dat niet van echt te onderscheiden is. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de set geleverd met een minifiguur van een bestuurder gekleed in een stoere Dark Horse hoody. Zo kun je gelijk de weg op!



Wat deze bouwset extra speciaal maakt, is dat de auto een afneembaar dak heeft. Op die manier kun je de auto vanuit alle hoeken bewonderen en krijg je nog beter zicht op het gedetailleerde interieur. Het bouwen van deze set is een geweldige activiteit om samen met vrienden of familie te doen. Maak van het bouwproces een gezellige middag en geniet van elkaars gezelschap terwijl de Ford Mustang onder jullie handen tot leven komt.



De Speed Champions bouwsets zijn speciaal ontworpen voor autoliefhebbers en stellen kinderen en volwassenen in staat om hun favoriete voertuigen na te bouwen met LEGO stenen. Elk model in de Speed Champions serie heeft opvallende details en is een ware eyecatcher. En dankzij de LEGO Builder app wordt het bouwen van deze modellen nog gemakkelijker en leuker! De app begeleidt jou en je kind stap voor stap tijdens het bouwproces en zorgt ervoor dat jullie je niet kunnen vergissen. Zo wordt het bouwavontuur een waar feest!



Met de LEGO® Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagen breng je de wereld van snelheid en adrenaline naar jouw LEGO collectie. Laat de motor brullen, zet de bestuurder achter het stuur en ga op avontuur! Deze LEGO set is niet alleen een fantastisch cadeau voor jezelf, maar ook voor een vriend of familielid die net zo dol is op auto's als jij. Geef hem cadeau op een verjaardag, tijdens de feestdagen of gewoon zomaar. Met deze set maak je gegarandeerd indruk!



Wil jij de trotse eigenaar worden van deze LEGO® Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportwagen? Ga dan snel naar de winkel en voeg deze stoere set toe aan jouw LEGO verzameling. Of je nu een jonge kind of een volwassen autoliefhebber bent, deze set is geschikt voor iedereen die houdt van bouwen, spelen en verzamelen. Wacht niet langer en zorg ervoor dat jouw LEGO collectie compleet is met deze geweldige Ford Mustang Dark Horse sportwagen!

Laatste update: 2024-01-11 21:53:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75874

Chevrolet Camaro dragracer

foto van lego set76898

Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.