Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Audi S1 e-tron quattro racewagen 76921

Met de LEGO Speed Champions Audi S1 e-tron quattro racewagen (76921) duik je in de wereld van spannende autowedstrijden. Deze bouwset is geïnspireerd op de legendarische Sport Quattro S1 uit de jaren 80 en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud. Met realistische details en de mogelijkheid om de auto echt te laten rijden, lijkt het net alsof je in een echte racewagen zit. Bestel vandaag nog en ontdek wie de snelste coureur is!

Waar is LEGO Audi S1 e-tron quattro racewagen 76921 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
274
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76921
lego insiders punten icoon
175
punten

Ben jij klaar voor een razendsnelle race? Met de LEGO® Speed Champions Audi S1 e-tron quattro racewagen (76921) duik je in de wereld van spannende autowedstrijden. Deze te gekke bouwset is geïnspireerd op de legendarische Sport Quattro S1 uit de jaren 80 en biedt urenlang bouw- en speelplezier voor jong en oud!



Stap in en laat je meeslepen door de indrukwekkende details van deze replica, die speciaal is ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar. Met zijn grote achtervleugel, stoere diffuser aan de achterkant, imposante motorkap en opvallende spoiler aan de voorkant is deze LEGO auto een echte eyecatcher. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook een gedetailleerd interieur met een stoer dashboard. Zet de bijbehorende minifiguur van een coureur achter het stuur en je bent helemaal klaar voor een adembenemende race!



Wat deze bouwset extra speciaal maakt, is het afneembare dak. Hierdoor kun je op elk moment bij het interieur en de coureur komen. En natuurlijk kun je het dak er ook weer opzetten voor een gestroomlijnde look. Met deze realistische details en de mogelijkheid om de auto echt te laten rijden, lijkt het net alsof je in een echte racewagen zit!



LEGO Speed Champions sets zijn perfect voor zowel kinderen als volwassen autoliefhebbers. Met deze sets kun je namelijk je favoriete voertuigen nabouwen met LEGO stenen. En het mooie is dat je elke set kunt maken met behulp van de LEGO Builder app. Deze handige app begeleidt jou en je kind stap voor stap tijdens het bouwproces, zodat jullie samen een geweldig avontuur kunnen beleven.



Ben jij klaar om je eigen Audi S1 e-tron quattro racewagen te bouwen en het op te nemen tegen de concurrentie? Laat zien dat jij de beste coureur bent en versla al je tegenstanders op het racecircuit! Of je nu alleen speelt of samen met vrienden of familie, met deze LEGO set ben je verzekerd van urenlang speelplezier. Bovendien stimuleert het bouwen met LEGO stenen je creativiteit en fijne motoriek, en helpt het je om probleemoplossend te denken.



Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO Speed Champions Audi S1 e-tron quattro racewagen (76921) in huis en start je eigen race-avontuur! Met deze coole set kun je niet alleen de spanning van een echte race ervaren, maar ook je eigen vaardigheden als coureur verbeteren. Wie weet word jij wel de volgende Max Verstappen!



Ouders kunnen met een gerust hart deze LEGO set aanschaffen voor hun kinderen. LEGO staat namelijk bekend om zijn hoge kwaliteit en veiligheid. Alle LEGO stenen en onderdelen zijn grondig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Bovendien zijn LEGO sets duurzaam en gaan ze jarenlang mee, zodat je er telkens weer opnieuw van kunt genieten.



Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO Speed Champions en breng de spanning van autoraces tot leven. Of je nu een jonge autoliefhebber bent of een volwassen fan, met deze bouwset haal je het ultieme raceavontuur in huis. Bestel vandaag nog en ontdek wie de snelste coureur is!


Laatste update: 2024-01-11 22:19:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76912

Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T

foto van lego set75909

McLaren P1™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.